Skip to main content

Πρώτη συνεδρίαση και σύσταση σε σώμα της ΔΕΕΠ Β' Θεσσαλονίκης της ΝΔ

Καλύτερη συνεργασία μεταξύ κυβερνητικών των στελεχών και κομματικού μηχανισμού ζήτησε ο πρόεδρος του οργάνου, Θωμάς Βράνος.

Πρώτη συνεδρίαση εχθές το βράδυ στο Porto Palace για τη νέα διοίκηση της ΔΕΕΠ Β' Θεσσαλονίκης της ΝΔ. Η σύνθεση της κομματικής οργάνωσης της ΝΔ στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια είναι ανανεωμένη σε ποσοστό 50% και περιλαμβάνει αρκετά νέα πρόσωπα.

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Β' Θεσσαλονίκης, Θωμάς Βράνος θα έχει ως αντιπροέδρους τον Αντώνη Ζαβέρκο και τον Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο. Γραμματέας είναι ο Διαμαντής Ματζάρης και ταμίας η Συμέλα Μανουσαρίδου.

Υπεύθυνος εκλογικής ετοιμότητας είναι ο Κωνσταντίνος Μπαλατσός, στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας ο Κωνσταντίνος Πάζης, εργαζομένων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα η Λίνα Ντότση, τοπικής αυτοδιοίκησης ο Γιώργος Πουλέκας, παραγωγικών και επιστημονικών φορέων ο Χρήστος Τραϊκούδης και οικογενειακής πολιτικής και ισότητας των φύλων η Αναστασία Αδαμούδη.

Στη χτεσινή πρώτη συνεδρίαση συμμετείχαν και οι τρεις βουλευτές της Β' Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Θεόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιάδης και Δημήτρης Βαρτζόπουλος, όπως επίσης ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Νομού Θεσσαλονίκης, Τάσος Σπηλιόπουλος και ο αναπληρωτής γραμματέας Οργανωτικού, Κώστας Φωτίου.

Ο κ. Βράνος στην ομιλία του έθεσε το ζήτημα της καλύτερης συνεργασίας κυβέρνησης – κόμματος, τονίζοντας πως η σχέση μεταξύ κυβερνητικών στελεχών και κομματικού οργανισμού πρέπει να είναι αμφίδρομη και πως πρέπει αφενός τα κυβερνητικά στελέχη (ειδικά αυτά που επισκέπτονται την περιοχή) πρέπει πρώτα να ενημερώνονται για τις τοπικές ιδιαιτερότητες και τα ζητήματα από την κομματική οργάνωση, αφετέρου τα κομματικά στελέχη πρέπει να ενημερώνονται για την ατζέντα των επισκέψεων, προκειμένου να μπορούν να στηρίξουν πιο αποτελεσματικά το έργο συνολικά της κυβέρνησης.



«Φίλες και φίλοι μετά από ένα σύντομο αλλά περιεκτικό αγώνα κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες πανδημίας για μια ακόμη φορά σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων. Συνεπείς μαχητικοί πάντα παρόντες σε κάθε προσκλητήριο της παράταξης. Σας ευχαριστώ και σας συγχαίρω. Συγχαίρω τους εκλεγέντες και τους μη, τους νέους και τους παλιούς. Όλες και όλοι μας αποτελούμε τη ψυχή της Β ΔΕΕΠ που σε καμία περίπτωση δεν είναι β διαλογής. Έχουμε αποδείξει και θα το κάνουμε σε κάθε ευκαιρία ότι αποτελούμε ένα ζωτικό σταθερό πυρήνα της φιλελεύθερης δεξιάς παράταξης. Πάντα στην πρώτη γραμμή των αγώνων, φίλοι και συνοδοιπόροι. Για μια ακόμη φορά σας καλώ από τη θέση του ο καθένας να στηρίξουμε τις αξίες μας, τις πολιτικές μας αρχές και να τις υπηρετήσουμε με συνέπεια τώρα περισσότερο από ποτέ. Ξέρω ότι μπορώ να στηρίζομαι σε εσάς όπως κι εσείς ξέρετε ότι μπορείτε να στηρίζεστε σε μένα. Η οργάνωση της ΝΔ στη Β περιφέρεια Θεσσαλονίκης είναι εδώ για τα δύσκολα και τα σημαντικά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει συνεχείς μάχες και τις κερδίζει. Εμείς είμαστε όλες και όλοι εδώ για να τις πολλαπλασιάσουμε. Καλή δύναμη σε όλους μας. Με υγεία, προσοχή, σύνεση θα βγούμε και πάλι νικητές», τόνισε ο κ. Βράνος.