Skip to main content

Πρόβλημα με Ενκουλού για τον Άρη - Αύριο το φιλικό με τη Μακάμπι Χάιφα

Ο Άλαν Πάρντιου θα έχει δεδομένα τρεις απουσίες για το φιλικό με την πρωταθλήτρια Ισραήλ, η οποία έφτασε μέχρι και τους ομίλους του Champions League

Με την προπόνηση, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Αρη για το φιλικό παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», που είναι προγραμματισμένο για αύριο Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 18:30.

Φιλικό του οποίου τα έσοδα, όπως είναι γνωστό, θα διατεθούν υπέρ της ανέγερσης του Νέου Μουσείου Ολοκαυτώματος της Θεσσαλονίκης. Ο Άλαν Πάρντιου θα έχει δεδομένα τρεις απουσίες για το φιλικό με την πρωταθλήτρια Ισραήλ, η οποία έφτασε μέχρι και τους ομίλους του UEFA Champions League.  

Οι Μόουζες Οντουμπάτζιο και Σαλέμ Εμπακατά δεν πρόκειται να πάρουν χρόνο συμμετοχής καθώς συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα. Εκτός, φυσικά, και ο Νικολά Ενκουλού. Τα νέα από τα γήπεδα του Κατάρ δεν ήταν ευχάριστα για τον κεντρικό αμυντικό, καθώς ο 32χρονος Καμερουνέζος υπέστη βαρύ διάστρεμμα στην αναμέτρηση κόντρα στη Σερβία - δεύτερη στη φάση των ομίλων. Ο Ενκουλού δεν έπαιξε στο τελευταίο ματς απέναντι στη Βραζιλία, με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της εθνικής του ομάδας να κάνουν λόγο για απουσία 4-6 εβδομάδων.