Skip to main content

Προβλήματα στη σύνδεση για τους χρήστες του Facebook (φωτο)

Δεκάδες άνθρωποι αδυνατούν να συνδεθούν στον λογαριασμό τους στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, είτε ως απλοί χρήστες είτε ως διαχειριστές σελίδων

Προβληματική ή και εντελώς αδύνατη είναι από το πρωί σήμερα η πρόσβαση Ελλήνων χρηστών στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Facebook.

Δεκάδες χρήστες της πλατφόρμας αδυνατούν να συνδεθούν στον λογαριασμό τους στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, είτε ως απλοί χρήστες είτε ως διαχειριστές σελίδων.

Κατά την απόπειρα εισόδου στην πλατφόρμα, εμφανίζεται το εξής μήνυμα ή ακόμα και κανένα, μία λευκή σελίδα, όπως αναφέρουν.

Για τους διαχειριστές σελίδων, σε πολλές περιπτώσεις, είναι αδύνατη και η δημοσίευση μέσω της εφαρμογής του Facebook για τα κινητά τηλέφωνα, ενώ άλλοι χρήστες αντιμετωπίζουν πρόβλημα και στη σύνδεση μέσω του mobile app.

Ταυτόχρονα, λόγω της αδυναμίας, σύνδεσης, η υπηρεσία Facebook, αντιλαμβανόμενη ότι υπάρχει πρόβλημα, αποστέλλει σχετικό μήνυμα στα e-mail των χρηστών, προτρέποντάς τους να ακολουθήσουν συγκεκριμένο σύνδεσμο ώστε να εισέλθουν στην πλατφόρμα. Ωστόσο, και η σύνδεση με αυτόν τον τρόπο είναι αδύνατη.

Το Facebook δεν έχει, μέχρι στιγμής, τοποθετηθεί για το τεχνικό πρόβλημα.