Skip to main content

Προβλήματα στην υδροδότηση αύριο στους δήμους Νεάπολης-Συκεών και Θεσσαλονίκης

Από τις 09:00 έως 13:00 θα πραγματοποιηθεί σύνδεση νέου αγωγού Φ110 με υφιστάμενο δίκτυο, στη συμβολή των οδών Ηπείρου με Ιωαννίνων

Προβλήματα στην υδροδότηση θα παρουσιαστούν αύριο Τετάρτη 11 Μαΐου στους δήμους Νεάπολης-Συκεών και Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, από τις 09:00 έως 13:00 θα πραγματοποιηθεί σύνδεση νέου αγωγού Φ110 με υφιστάμενο δίκτυο, στη συμβολή των οδών Ηπείρου με Ιωαννίνων.

Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Ηπείρου – Ιωαννίνων – Μπιζανίου – Ποσειδώνος – Μαραθώνος καθώς και τις παρακείμενες σε αυτές οδούς.

Παράλληλα, από τις τις 9:00 έως τις 12:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κατασκευής διακλάδωσης αγωγού Φ80 στη οδό Παπαναστασίου 63. Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Παπαναστασίου – Κλεάνθους – Καρακάση – Καρολίδου καθώς και στις παρακείμενες οδούς του δήμου Θεσσαλονίκης.

«Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΥΑΘ.