Skip to main content

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σε τμήματα του δήμου Θεσσαλονίκης

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν για μερικές ώρες σήμερα νοικοκυριά και καταστήματα σε δύο περιοχές του δήμου Θεσσαλονίκης λόγω κατασκευών.

Διακοπή ρεύματος λόγω κατασκευών θα σημειωθεί σήμερα σε περιοχές του δήμου Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, από τις 8:00 μέχρι τις 12:30 δεν θα έχουν ρεύμα νοικοκυριά και καταστήματα στην περιοχή των 40 Εκκλησιών και συγκεκριμένα την οδό Καΐρη και τις κάθετες σε αυτήν.

Η διακοπή θα γίνει μόνο αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων. Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα το ρεύμα θα δοθεί πριν τις 12:30.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου που βρίσκονται στο έδαφος, καθώς υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Τέλος, όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά την επαναφορά του ρεύματος να ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πρώτα.

Ακόμα, χωρίς ρεύμα θα μείνουν από τις 12:00 έως τις 15:00 καταναλωτές στην περιοχή της Άνω Πόλης. Η διακοπή αφορά τη συμβολή των οδών Σεβίλλης, Τσαμαδού και Παπαδοπούλου.