Skip to main content

Προβληματισμένος ο Παντελίδης: Θα βρω τι φταίει και θα το διορθώσω

Ο τεχνικός του Άρη ξαφνιάστηκε δυσάρεστα με τη χθεσινή εμφάνιση της ομάδος του κόντρα στον Ατρόμητο και ιδίως με την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου.

Έντονα προβληματισμένος είναι ο Σάββας Παντελίδης μετά την εικόνα του Άρη χθες στο Περιστέρι αλλά συγχρόνως και αποφασισμένος να αλλάξει ό,τι κρίνει πως θα βοηθήσει στη βελτίωση της ομάδας.

Όπως μεταδίδει το «Pressaris», ο έμπειρος τεχνικός ξαφνιάστηκε δυσάρεστα με την εμφάνιση των «κιτρινόμαυρων» κόντρα στον Ατρόμητο, ιδίως με την εικόνα του πρώτου μέρους. Όπως μετέφερε χαρακτηριστικά σε ανθρώπους του συλλόγου θέλει να ψάξει τι φταίει για την κακή απόδοση, τονίζοντας συνοπτικά τα εξής: «Θα βρω τα αίτια και θα τα διορθώσω. Δεν πρόκειται να επαναληφθεί τέτοιο φαινόμενο».

Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν ο Παντελίδης προβληματίζεται πρωτίστως με την αφέλεια που παρουσιάζουν οι παίκτες στο γήπεδο, κυρίως στο μεσοαμυντικό κομμάτι. Είναι ένα σημείο στο οποίο θέλει να κάνει παρεμβάσεις. Επιπλέον, θεωρεί προβληματική τη νοοτροπία μερικών παικτών, που δείχνουν να αργούν να προσαρμοστούν στην ελληνική πραγματικότητα.

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» θεωρεί ότι το χθεσινό ματς τον οδηγεί στο αναθεωρήσει άποψη σχετικά με ορισμένα πρόσωπα, κάτι που μένει να φανεί στη συνέχεια από τις επιλογές του, ξεκινώντας από τον σαββατιάτικο αγώνα εναντίον του Παναιτωλικού.