Skip to main content

Προβολή της Θεσσαλονίκης στην τουριστική αγορά του Βελγίου

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετείχε στο workshop πραγματοποιώντας μία σειρά διαδικτυακών συναντήσεων με travel agents.

Με στόχο την προβολή της Θεσσαλονίκης στην αγορά του Βελγίου, ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετείχε στο Virtual Greek Alternative Tourism & Gastronomy Workshop 2020 που έγινε 25-27 Νοεμβρίου, υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, της πρεσβείας της Ελλάδας στο Βέλγιο και του Διαπολιτισμικού Ομίλου για την UNESCO. Συνολικά συμμετείχαν 80 τουριστικοί πράκτορες που δραστηριοποιούνται στο Βέλγιο καθώς και 30 διακεκριμένοι Βέλγοι δημοσιογράφοι.

Διαβάστε ακόμη: Η Χαλκιδική σε virtual workshop για την προβολή της στη βέλγικη αγορά

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετείχε στο workshop πραγματοποιώντας μία σειρά διαδικτυακών συναντήσεων με travel agents. Σε αυτές παρουσιάστηκαν τα μοναδικά και ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά του προορισμού «Θεσσαλονίκη» χρησιμοποιώντας το αδιαμφισβήτητο ατού της γαστρονομίας καθώς και τις πολλές μορφές εναλλακτικού τουρισμού που μπορούν να αποτελέσουν ελκυστικά πλεονεκτήματα της πόλης για τους Βέλγους τουρίστες, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.