Skip to main content

Ψυχίατρος κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από ιδιοκτήτη ψυχιατρικής κλινικής

Μία 25χρονη γιατρός κατήγγειλε ότι ο ιδιοκτήτης του ψυχιατρείου στο οποίο εργαζόταν επιχείρησε να τη βιάσει - Και άλλες καταγγελίες σε βάρος του.

Απόπειρα βιασμού από τον ιδιοκτήτη κλινικής στην οποία εργαζόταν κατήγγειλε το μεσημέρι του Σαββάτου μία 25χρονη γιατρός στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Η Σεμίνα Ψυχογιοπούλου εμφανίστηκε στο πλατό της μεσημεριανής εκπομπής του Alpha και μίλησε για τη δική της ιστορία με αφορμή τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη.

Οπως είπε, 12 μέρες πριν την Γεωργία Μπίκα είχε μιλήσει και η ίδια στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και κατήγγειλε ότι ο ιδιοκτήτης του ψυχιατρείου στο οποίο εργαζόταν επιχείρησε να τη βιάσει. Το θέμα αυτό μάλιστα είχε δημοσιευτεί αλλά όπως είπαν, από τις Αρχές δεν ασχολήθηκε κανείς.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος είπε ότι μετά από έρευνα ανακάλυψε ότι στη συγκεκριμένη κλινική νοσηλεύονται παιδιά υψηλά ισταμένων προσώπων. «Έγινε το δικαστήριο και δεν την κάλεσαν. Εγινε το δικαστήριο χωρίς το θύμα» είπε ο δημοσιογράφος. Στη συνέχεια η νεαρή γιατρός αποκάλυψε ότι μετά τη συνέντευξή της στον δημοσιογράφο την προσέγγισαν κι άλλοι άνθρωποι και πλέον έχουν μαζευτεί 10 καταγγελίες εναντίον του συγκεκριμένου κλινικάρχη.

Ακόμη, η 25χρονη ψυχίατρος περιέγραψε και κάποια άλλα περιστατικά και συμπεριφορές που είχε παρατηρήσει στη συγκεκριμένη κλινική ενώ τόνισε πως η ίδια παραιτήθηκε την ίδια κιόλας μέρα.