Skip to main content

Ψωμιάδης: Συνεργασία μόνο με όσους δεν είναι εθνικοί προδότες

Ο κ. Ψωμιάδης, σε συνάντησή του με δημοσιογράφους, εκτίμησε ότι θα είναι στο β' γύρο των εκλογών και εμφανίστηκε ανοιχτός σε συνεργασίες μετεκλογικά.

Αύριο κλείνει το ψηφοδέλτιο του ο επικεφαλής του συνδυασμού "Δύναμη Πολιτών" και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, με 140 ονόματα υποψηφίων δημοτικών και διαμερισματικών συμβούλων.

Ο κ. Ψωμιάδης, σε συνάντηση του με δημοσιογράφους, εκτίμησε ότι θα είναι στο β' γύρο των εκλογών και εμφανίστηκε ανοιχτός σε συνεργασίες μετεκλογικά.

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις σημείωσε ότι έχει πληροφορίες πως τον φέρνουν πολύ ψηλά. "26 Μαΐου κάποιοι θα γελάσουν και κάποιοι θα κλάψουν και θα κλάψουν αυτοί που σήμερα γελάνε" τόνισε.

Για τα περί συνεργασιών σημείωσε ότι "προεκλογικά δεν βλέπω κανένας να είναι διατεθειμένος". "Έχω μιλήσει με 3-4 υποψηφίους. Μετεκλογικά μιας και πιστεύω ότι θα είμαστε στο β' γύρο θα συνεργαστώ με αυτούς που δεν τους έχω χαρακτηρίσει εθνικούς προδότες. Δηλαδή με αυτούς που μιλούν για διπλή ονομασία για τα Σκοπιά" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τις δικαστικές του περιπέτειες για την υπόθεση με τα 45αρια ανέφερε ότι σέβεται τη Δικαιοσύνη. "Τον Σεπτέμβριο έχουμε το τελευταίο δικαστήριο. Έχουμε τα έγγραφα όμως από το Ελεγκτικό Συνέδριο εδώ και ένα χρόνο που λένε πως μετά από έλεγχο από επιθεωρητές διαπιστώθηκε ότι όλα τα έργα ήταν νόμιμα και πως δεν υπάρχει ούτε ένα ευρώ ζημιά" υπογράμμισε.

Όπως είπε ο κ. Ψωμιάδης επί των ημερών του "θα λειτουργήσουν όλα άψογα, όπως έγινε και στην Περιφέρεια".

Η συνάντηση με τους δημοσιογράφους έγινε στη παραλία, με τον υποψήφιο δήμαρχο να περιγράφει την πρότασή του για το παραλιακό μέτωπο. Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Δύναμη Πολιτών" μίλησε για επέκταση της παλιάς παραλίας και ένωσή της με τη νέα.

"Θα επεκτείνουμε την παλιά παραλία. Μ' αυτή γεννηθήκαμε πριν 100 χρόνια, μια παραλία που θα είναι εξίσου πολύ όμορφη όπως και η νέα παραλία. Θα ενώσουμε την παλιά με τη νέα παραλία, θα μπούμε μέσα στη θάλασσα. Θα αγκαλιάσουμε τη θάλασσα. Ότι έγινε στη νέα παραλία θα γίνει και στην παλιά και μ' ένα υπόγειο πάρκινγκ κάτω από το πλακόστρωτο. Δεν υπάρχει άλλη λύση για τη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να τολμήσουμε. Όλοι θα μιλήσουν για την καθαριότητα, για το κυκλοφοριακό, για τον φωτισμό, όμως πρέπει να κάνουμε την τομή, τη διαφορά. Κι εμείς θα το κάνουμε" τόνισε.

Αναφερόμενος σε άλλα θέματα της πόλης τόνιζε ότι "το μέλημα μας να καθαρίσουμε τη πόλη και να μην φύγει κανένας από τον δήμο". "Θα ενισχύσουμε και θα αλλάξουμε τον στόλο στην καθαριότητα" σημειώσει και χαρακτήρισε σκοτεινή την πόλη και γάγγραινα το κυκλοφοριακό.