Skip to main content

Πτολεμαΐδα: Καλλιεργούσαν κάνναβη σε ειδική ντουλάπα στο σπίτι τους (φωτο)

Επρόκειτο για μια ντουλάπα ανάπτυξης φυτών κάνναβης εσωτερικού χώρου, αποτελούμενη από ένα λαμπτήρα και έναν ανεμιστήρα που βρήκαν οι αστυνομικοί.

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών δύο άνδρες, ηλικίας 38 και 41 ετών, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών και καλλιέργεια δενδρυλλίου κάνναβης.

Μετά από αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 38χρονο στην Πτολεμαΐδα, κατά τον οποίο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο  αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης, αναμεμειγμένα με καπνό  τα οποία είχε προμηθευτεί  προχθές από τον 41χρονο, ο οποίος και συνελήφθη.

Ακολούθως, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια τους στην Πτολεμαΐδα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο μεν σπίτι του 41χρονου ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους εννέα εκατοστών, 3,9 γραμμάρια κάνναβης σε μορφή φούντας και μία ντουλάπα ανάπτυξης φυτών κάνναβης εσωτερικού χώρου, αποτελούμενη από ένα λαμπτήρα και έναν ανεμιστήρα, ενώ στο σπίτι του 38χρονου βρέθηκαν δύο στιλέτα και τρία μαχαίρια, τα οποία και κατασχέθηκαν.


Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας.