Skip to main content

Ραγδαίες εξελίξεις στον Άρη: Με απόφαση Καρυπίδη τελειώνει ο Χερμάν Μπούργος

Το μάρμαρο για την ήττα από τον Παναιτωλικό πληρώνει ο προπονητής Χερμάν Μπούργος που αναμένεται να απολυθεί από τους κιτρινόμαυρους

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει άμεσα ο Αργεντινός προπονητής Χερμάν Μπούργος από τον πάγκο του Άρη έπειτα από απόφαση του Θόδωρου Καρυπίδη.

Διαβάστε ακόμη: Ήττα σοκ για τον Άρη στο Αγρίνιο (3-1), με άμυνα που... έμπαζε από παντού (video)

Πλέον μένει να ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα του διαζυγίου με τον Αργεντινό τεχνικό, με τον Τόλη Τερζή -βάσει των τωρινών δεδομένων- να αναμένεται να κουτσάρει την ομάδα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, την ερχόμενη Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου.

Ο ισχυρός άνδρας των κιτρινόμαυρων δεν ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδος και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa Conference League με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε αυτήν την απόφαση.

Τα πρώτα ονόματα νέων προπονητών που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αυτά του Τραϊανού Δέλλα, του Αργύρη Γιαννίκη αλλά και του πρώην ποδοσφαιριστή των κιτρινόμαυρων και νυν προπονητή της Λεβάντε Μεχντί Ναφτί.

Υπενθυμίζεται πως ο Λατινοαμερικανός προπονητής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Άρη στις 22 Φεβρουαρίου 2022 έχοντας σε σύνολο 19 αγώνων, απολογισμό 12 νικών, δύο ισοπαλιών και πέντε ηττών.