Κυριακή 20 Ιουνίου 2021
x

RAPID TEST ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Οι εξεταζόμενες/εξεταζόμενοι θα πρέπει κατά τη μετακίνησή τους να στείλουν μήνυμα (sms) με τον κωδικό 1 στο τηλέφωνο 13033.

Τρεις νέες προγραμματισμένες διοργανώσεις δωρεάν rapid test ανίχνευσης COVID 19, σε πεζούς, από τις Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ ανακοινώνει το κοινωνικό ιατρείο του δήμου Παύλου Μελά.

Το αναλυτικό πρόγραμμα:

  •  Μεγάλη Δευτέρα, 26 Απριλίου: Πλατεία Ελευθερίας - Αλέξανδρος Υψηλάντης, Άνω Ηλιούπολη
  •  Μεγάλη Τρίτη, 27 Απριλίου: Αγνώστου Στρατιώτη και Κανάρη (περιοχή διοργάνωσης λαϊκής αγοράς), Πολίχνη
  •  Μεγάλη Τετάρτη, 28 Απριλίου: Πλατεία Μετεώρων
    (ώρες 10.00-14.45)

Οι εξεταζόμενες/εξεταζόμενοι, θα πρέπει κατά τη μετακίνησή τους να στείλουν μήνυμα (sms) με τον κωδικό 1 στο τηλέφωνο 13033 και να φέρουν μαζί τους Αστυνομική ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Τα αποτελέσματα θα τους γνωστοποιούνται εντός λίγων ωρών, μέσω sms.

Την ομαλή διεξαγωγή των ελέγχων και την αποφυγή συνωστισμού, διασφαλίζει η παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Παύλου Μελά.

«Οι μαζικοί δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου είναι μια εύκολη, γρήγορη και ασφαλής διαδικασία για τους πολίτες, που διαρκεί μόλις λίγα λεπτά και προσφέρει διάγνωση χρήσιμη για τους ίδιους τους εξεταζόμενους αλλά και για τους αρμόδιους φορείς υγείας και την Πολιτεία, καθώς οδηγεί στον έγκαιρο εντοπισμό και απομόνωση των θετικών στον ιό ατόμων και την άμεση έναρξη της ιχνηλάτησης των στενών τους επαφών. Με τη μέθοδο αυτή και μέσα από συνεχείς δειγματοληψίες μειώνονται οι πιθανότητες δημιουργίας μεγάλων εστιών κρουσμάτων», αναφέρεται σε σχετική εβδομάδα.

Περισσότερες πληροφορίες
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ
2310 609380 / 2310 587812
(ώρες λειτουργίας υπηρεσιών)
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ