Skip to main content

Ράπτη: Δεν θα κατέβω για δήμαρχος - Δυνατή υποψηφιότητα ο Παπαμιμίκος

Η βουλευτής ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, δείχνοντας παράλληλα την προτίμησή της στο πρόσωπο του Ανδρέα Παπαμιμίκου.

Διέψευσε τα σενάρια που την θέλουν να διεκδικεί τη δημαρχία Θεσσαλονίκης η Ελένη Ράπτη λέγοντας πως κάτι τέτοιο είναι έξω από τα ενδιαφέροντά της αλλά και δείχνοντας την προτίμησή της σε μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Ανδρέα Παπαμιμίκου.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Πρώτου Θέματος, η βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της ΝΔ ανέφερε ότι πολύ έντονα ακούγεται στη Θεσσαλονίκη το όνομα του Ανδρέα Παπαμιμίκου, πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο του πρώην γραμματέα της ΝΔ, ο οποίος, όπως έγραψε η Voria.gr, έχει μπει σε ρότα δημοτικών εκλογών.

«Δεν ξέρω αν είναι κάτι που ο ίδιος επιθυμεί, ωστόσο ο Ανδρέας Παπαμιμίκος είναι μια καλή, μια δυνατή υποψηφιότητα γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος, ανοιχτός στην κοινωνία, εργατικός και ιδιαίτερα αγαπητός. Χρειαζόμαστε νέους ανθρώπους, με όραμα, εργατικούς και αποτελεσματικούς, που έχουν αποδείξει μέχρι τώρα τι μπορούν να προσφέρουν», σημείωσε.

Η ίδια, πάντως, ξεκαθάρισε πως θα υποστηρίξει την όποια επιλογή του κόμματος της, το οποίο, όπως ανέφερε, είναι αυτό που θα αποφασίσει.