Skip to main content

Ρεάλ Μαδρίτης: Βγήκε από τη ΜΕΘ ο Πάμπλο Λάσο

Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μαδρίτης, ο Πάμπλο Λάσο εξήλθε από τη ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε άλλη πτέρυγα του νοσοκομείου μετά το έμφραγμα που υπέστη.

Αισιόδοξα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας του Πάμπλο Λάσο. Ο 54χρονος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου του πρωί της Κυριακής και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της ισπανικής πρωτεύουσας.

Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μαδρίτης, ο Πάμπλο Λάσο εξήλθε από τη ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε άλλη πτέρυγα του νοσοκομείου. Σύμφωνα με την ισπανική ομάδα, οι γιατροί θα συνεχίσουν να παρακολουθούν την πορεία της υγείας του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Marca, o Ισπανός προπονητής θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το τέλος της σεζόν. Ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί το διάστημα της απουσίας του.

Η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει πως η υγεία του Πάμπλο Λάσο παρουσιάζει βελτίωση και πως βγήκε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Σάνιτας Λα Μοραλέχα.

Ο προπονητής μας μεταφέρθηκε σε διαφορετική πτέρυγα, όπου οι γιατροί θα συνεχίσουν να παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας και την καρδιάς του».