Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020
x

RED WEEK: ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ZENIΘ

Εγκαινιάζοντας τη Red Week η ZeniΘ προσφέρει σε καταναλωτές δωρεάν ρεύμα για τρεις μήνες - Δείτε πως μπορείτε να επωφεληθείτε από την προσφορά.

Τη δυνατότητα σε όλους τους καταναλωτές της να απολαύσουν δωρεάν ρεύμα για 3 ολόκληρους μήνες δίνει η ΖeniΘ, εγκαινιάζοντας τη «Red Week». Από τη Δευτέρα 9 Μαρτίου μέχρι και την Παρασκευή 13 Μαρτίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν από την προσφορά με μια επίσκεψη στο ολοκαίνουργιο κατάστημα της ZeniΘ στο νέο κτήριο “The Orbit” στο κέντρο της Αθήνας, Λ. Κηφισίας 115 ή μέσα από την επίσημη σελίδα της ZeniΘ https://www.zenith.gr/ και από την επίσημη σελίδα της εταιρείας στο Facebοοk.

Η προσφορά αφορά το προϊόν ηλεκτρικής ενέργειας POWER HOME MAX και προσφέρει δωρεάν μηνιαίο πάγιο και δωρεάν κατανάλωση (έως και 250kWh/ μήνα) για 3 μήνες.

O κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, σχολίασε: «Στη ZeniΘ, γιορτάζουμε μαζί με τους καταναλωτές τη νέα εποχή που ανοίγεται μπροστά μας, εγκαινιάζοντας τον θεσμό της Red Week, μια κορυφαία προσφορά ενέργειας για όλους. Συνεχίζουμε δυναμικά την 20χρονη πορεία μας στο πλευρό των Ελλήνων καταναλωτών και ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη τους, καινοτομώντας διαρκώς για να καλύψουμε τις εξατομικευμένες ενεργειακές ανάγκες τους σε φυσικό αέριο και σε ρεύμα κάθε νοικοκυριού και επιχείρησης ».

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: Facebook, Linkedin, Instagram και Twitter.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ