Skip to main content

Ρέθυμνο: Στη φυλακή ο 33χρονος που κατηγορείται για το βιασμό 32χρονης στα Ανώγεια

Ο 33χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στη φυλακή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό σε ποιο κατάστημα κράτησης

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα Ρεθύμνου, ο 33χρονος που συνελήφθη τη Δευτέρα με την κατηγορία ότι βίασε μια 32χρονη γυναίκα στα Ανώγεια Μυλοποτάμου Ρεθύμνου τα ξημερώματα της Κυριακής.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 33χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στη φυλακή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό σε ποιο κατάστημα κράτησης θα μεταφερθεί. Η διαδικασία της ανάκρισης ήταν πολύωρη, αφού ξεκίνησε στις 10:45 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 19.00 το απόγευμα. Δεκάδες συγγενείς και φίλοι του φερόμενου ως δράστη, βρίσκονταν στα δικαστήρια από το πρωί, επαναλαμβάνοντας διαρκώς ότι ο 33χρονος είναι αθώος και ότι αυτό θα αποδειχτεί και στο δικαστήριο.

Υπενθυμίζεται ότι από νωρίς το πρωί έξω από τα δικαστήρια στο Ρέθυμνο είχαν συγκεντρωθεί πολίτες, μέλη συλλογικοτήτων από όλη την Κρήτη, που με πανό και συνθήματα ζητούσαν την παραδειγματική τιμωρία του φερόμενου ως δράστη του βιασμού. Μάλιστα δεν έλειψαν οι εντάσεις και η ανταλλαγή ύβρεων μεταξύ των συγκεντρωμένων αλληλέγγυων και της πλευράς των συγγενών και υποστηρικτών του 33χρονου.