Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021
x

ΡΟΔΟΣ: ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ: «ΘΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΑΛΛΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ»

«Τώρα η Ντόρα θα δίνει τα φώτα της στα άλλα παιδάκια στα αγγελούδια. Θα φωτίσει άλλες ψυχούλες εκεί ψηλά», λέει η μητέρα της αδικοχαμένης Ντόρας.

Συγκλονίζουν τα λόγια των γονιών της Ντόρας που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της στη μέση του δρόμου στη Ρόδο.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, στέλνουν ένα μήνυμα προς όλη την Ελλάδα που τους συμπαραστάθηκε στον πόνο που βιώνουν.

«Τώρα η Ντόρα θα δίνει τα φώτα της στα άλλα παιδάκια στα αγγελούδια. Θα φωτίσει άλλες ψυχούλες εκεί ψηλά. Ο άγγελος θα φωτίζει αλλά αγγελούδια. Θα είναι η αγαπημένη δασκάλα όπως ήταν και εδώ», λέει η μητέρα της 31χρονης εκπαιδευτικού, Κατερίνα Ζαχαριά.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο σε όλη την Ελλάδα για την συμπαράσταση στην οικογένειά μου για τον χαμό της αγαπημένης μας κόρης της Ντόρας. Σας ευχαριστώ...», δήλωσε με τη σειρά του ο πατέρας της αδικοχαμένης Ντόρας, Τριαντάφυλλος Ζαχαριάς.

 

Νωρίς το μεσημέρι η μητέρα της Ντόρας και η θεία της, Κλεοπάτρα, βρέθηκαν στο σημείο που ο δράστης εκτέλεσε το παιδί τους και άφησαν έναν λουλούδι.

Οι άνθρωποι της ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι ο άνθρωπος που υποτίθεται πως την αγαπούσε, την εκτέλεσε με δύο σφαίρες.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ