Skip to main content

Ρωσία: Έφτασαν τους εννεά οι νεκροί από κορωνοϊό-1.836 κρούσματα

Μέχρι σήμερα ο αριθμός των κρουσμάτων έχει φθάσει τα 1.836 σε όλη τη χώρα, εκ των οποίων τα 1.226 έχουν καταγραφεί στην Μόσχα.

Μια γυναίκα ηλικίας 84 ετών κατέληξε σήμερα στην Μόσχα από κορωνοϊό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στη Ρωσία στους εννιά.

Η γυναίκα έπασχε από ζαχαρώδη διαβήτη, βρογχικό άσθμα και αντιμετώπιζε καρδιαγγειακά προβλήματα, ανακοίνωσε το Κέντρο επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Στη σχετική ανακοίνωση, που εξέδωσε το Κέντρο επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, αναφέρεται ότι η γυναίκα, η οποία εισήχθη με διάγνωση πνευμονίας, διαπιστώθηκε ότι ήταν θετική στον κορονοϊό μετά το τέστ στο οποίο υπεβλήθη.

Το Κέντρο επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού απευθύνει έκκληση στα ηλικιωμένα άτομα και στα άτομα που πάσχουν από χρόνιες παθήσεις να τηρούν απαρέγκλιτα τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί.

Η ρωσική κυβέρνηση έχει ενεργοποιήσει την ιστοσελίδα stopkoronovirus.rf μέσω της οποίας οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για τα θέματα που έχουν σχέση με τον κορωνοϊό και να έχουν εικόνα για τον αριθμό των κρουσμάτων στην χώρα.

Μέχρι σήμερα ο αριθμός των κρουσμάτων έχει φθάσει τα 1.836 σε όλη τη χώρα, εκ των οποίων τα 1.226 έχουν καταγραφεί στην Μόσχα.

Όλα τα κρούσματα έχουν καταγραφεί σε 71 περιφέρειες της Ρωσίας. Στο ίδιο διάστημα πήραν εξιτήριο 2 άτομα, ενώ μέχρι σήμερα έχουν αναρρώσει συνολικά 66 άτομα και 9 άτομα έχουν πεθάνει, όπως ανακοίνωσε το Κέντρο Επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση του κοροϊνού.

Σύμφωνα με το Κέντρο Επιχειρήσεων, τα νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν σε 35 περιφέρειες της χώρας.