Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021
x

ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ: 23 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Οι αναρχικοί μπήκαν μέσα στο κτήριο του υπουργείου και πέταξαν φέιγ βολάν σε όλους τους ορόφους - Η ΕΛΑΣ προχώρησε σε 23 προσαγωγές.

Σε 23 προσαγωγές μελών του Ρουβίκωνα προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ μετά την καταδρομική επίθεση που έκαναν μέλη της αναρχικής οργάνωσης στο υπουργείο Περιβάλλοντος, το απόγευμα της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kathimerini.gr, οι αναρχικοί μπήκαν μέσα στο κτήριο του υπουργείου και πέταξαν φέιγ βολάν σε όλους τους ορόφους. Έφτασαν μάλιστα μέχρι και τον 7ο όροφο, στο γραφείο του υφυπουργού Νίκου Ταγαρά, καθώς επίσης στο δεύτερο όροφο, στο γραφείο της γενικής γραμματέως, Αλεξάνδρας Σδούκου.

Η διαμαρτυρία των αναρχικών του Ρουβίκωνα αφορά στις φωτιές της Βόρειας Εύβοιας. Οι αντιεξουσιαστές ξεδίπλωσαν πανό στο οποίο ανέγραφαν «κράτος εμπρηστής».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι επιχείρησαν να φτάσουν και στο γραφείο του υπουργού Κώστα Σκρέκα, στον 6ο όροφο, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Στη συνέχεια βγήκαν στη λεωφόρο Μεσογείων, όπου βρίσκεται το υπουργείο Περιβάλλοντος, και είχαν φραστική αντιπαράθεση με ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ που έσπευσαν επί τόπου.

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Αυγούστου, μέλη του Ρουβίκωνα είχαν επιτεθεί στο σπίτι του Κώστα Σκρέκα, στο Κρυονέρι.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ