Skip to main content

Ryanair: Αεροπορική σύνδεση Θεσσαλονίκης-Ερεβάν από το καλοκαίρι

Η χαμηλού κόστους εταιρεία αναμένεται να συνδέσει αεροπορικώς την Ελλάδα με την Αρμενία με δύο δρομολόγια από Θεσσαλονίκη και από Αθήνα.

Την αεροπορική σύνδεση της Ελλάδας με την Αρμενία ανακοίνωσε σήμερα η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία Ryanair, με δύο δρομολόγια που αναμένεται να ξεκινήσει από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πρόκειται για τις πτήσεις από Αθήνα προς Γκιουμρί και από Θεσσαλονίκη προς την πρωτεύουσα της χώρας Ερεβάν, οι οποίες και στα δύο δρομολόγια θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα.

Με αφορμή την έναρξη των νέων αεροπoρικών γραμμών η Ryanair προσφέρει έκπτωση στα εισιτήρια για όλους τους προορισμούς που θα ξεκινούν μόλις από 29.99 ευρώ για πτήσεις από Μάιο έως Αύγουστο. Για την έκπτωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν εισιτήρια έως την Κυριακή 5 Ιανουαρίου.

«Η Rynair βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον νέο της προορισμό για τους Έλληνες επιβάτες με δύο νέα δρομολόγια από την Αθήνα στο Γκιουμρί και από τη Θεσσαλονίκη στο Ερεβάν και οι δύο με δύο πτήσεις εβδομαδιαίως αρχίζοντας από τον Μάιο του 2020, ως μέρος του καλοκαιρινού μας προγράμματος το 2020. Τα 149 δρομολόγια της Rynair για το καλοκαίρι του 2020 θα μεταφέρουν 6,6 εκατ. επιβάτες και θα υποστηρίξουν 4.950 θέσεις εργασίας στα 13 ελληνικά αεροδρόμια», επισήμανε η διευθύντρια πωλήσεων και μάρκετιγκ της Rynair Κιάρα Ραβάρα.