Skip to main content

Ryanair: Αφαιρεί το τέλος αλλαγής πτήσης για κρατήσεις Ιούλιο-Αύγουστο

Η εταιρεία αφαίρεσε το συγκεκριμένο κόστος ώστε να μην υπάρχει άγχος στους ταξιδιώτες για ενδεχόμενο αλλαγής των ταξιδιωτικών τους πλάνων.

Την κατάργηση του τέλους αλλαγής πτήσης για όλους όσοι θα κάνουν κράτηση για πτήση τον Ιούλιο και τον Αύγουστο ανακοίνωσε σήμερα η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η απόφαση αυτή πάρθηκε ώστε οι πελάτες της εταιρείας να κάνουν την κράτηση τους εν όψη των καλοκαιρινών τους διακοπών χωρίς το άγχος για το εάν τα σχέδια τους αλλάξουν λόγω της πανδημίας.

Η αεροπρική εταιρεία ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να εκτελεί πάνω από 1.000 καθημερινές πτήσεις από την 1η Ιουλίου.

Μάλιστα, προκειμένου να παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερη εμπιστοσύνη και ευελιξία, η Ryanair προσφέρει στους πελάτες την ακόλουθη επιλογή:

Από τις 10 Ιουνίου, οι πελάτες που κάνουν κράτηση για ταξίδια τον Ιούλιο και τον Αύγουστο θα μπορούν να μετακινούν τις πτήσεις τους με μηδενικό τέλος αλλαγής για να ταξιδέψουν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020.
    
Αυτή η αλλαγή ημερομηνίας πτήσης θα ισχύει μόνο για τη διαδρομή που έχουν ήδη κάνει κράτηση οι πελάτες και τα ταξίδια πρέπει να ολοκληρωθούν πριν από το τέλος του έτους 2020.

«Καθώς οι δημοφιλείς χώρες διακοπών όπως η Ιταλία, η Πορτογαλία και η Ισπανία ανοίγουν για διεθνείς τουρίστες, είμαστε έτοιμοι να καλωσορίσουμε τους επιβάτες στο αεροπλάνο από την 1η Ιουλίου, όταν η Ryanair θα εκτελεί πάνω από 1.000 καθημερινές πτήσεις σε ολόκληρο το δίκτυό μας. Θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ευελιξία, χωρίς τέλος αλλαγής πτήσης εάν αλλάξουν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια», ανέφερε η Διευθύντρια Marketing της Ryanair, Dara Brady.