Skip to main content

Απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Ζάγκρεμπ στο χειμερινό πρόγραμμα της Ryanair

Νέος απευθείας προορισμός για το αεροδρόμιο Μακεδονία η πρωτεύουσα της Κροατίας. Με τρία νέα δρομολόγια ενισχύει η Ryanair το χειμερινό της πρόγραμμα

Με τρία νέα δρομολόγια θα ενισχύσει η Ryanair το δίκτυο των προορισμών της από Θεσσαλονίκη, τα οποία εντάσσονται στο χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων της εταιρείας.

Σύμφωνα με το omorfataxidia.gr, η Ryanair μεταφέρει το δρομολόγιο που ήδη εκτελεί από το χαμηλού κόστους αεροδρόμιο Skavsta, στη νέα της βάση στο διεθνές αεροδρόμιο της Στοκχόλμης, Arlanda, μπαίνοντας ως ισχυρός ανταγωνιστής απέναντι σε Norwegian και SAS στη σουηδική πρωτεύουσα. Από Θεσσαλονίκη ξεκινάει 29 Οκτωβρίου, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, σύμφωνα με το Omorfa Taxidi

Επίσης, ο νέος απευθείας προορισμός από τη Θεσσαλονίκη είναι η πρωτεύουσα της Κροατίας, το Ζάγκρεμπ, με τη Ryanair να ξεκινάει πτήσεις στις 2 Δεκεμβρίου, κάθε Πέμπτη και Κυριακή.

Τέλος, η Ryanair σπάει το μονοπώλιο της Tarom και ξεκινάει απευθείας πτήσεις για Βουκουρέστι στις 3 Δεκεμβρίου, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή. Από τέλη Μαρτίου 2022, ξεκινάει και η Blue Air, με πτήσεις 4 φορές την εβδομάδα ενώ αναμένεται η ανακοίνωση της Aegean για το πότε θα ξεκινήσει αυτό το δρομολόγιο.