Skip to main content

Green Oliver: Sailing trip στον Θερμαϊκό Κόλπο στις 16 Ιουνίου

Το γραφείο εναλλακτικού τουρισμού Green Oliver διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή ιστιοπλοΐας στον Θερμαϊκό Κόλπο στις 16 Ιουνίου.

Μία μονοήμερη εκδρομή ιστιοπλοΐας στον Θερμαϊκό Κόλπο διοργανώνει την Τετάρτη 16 Ιουνίου το γραφείο εναλλακτικού τουρισμού Green Oliver.

«Μία ημέρα χαλάρωσης αλλά και δράσης, που θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε όπως ποτέ άλλοτε τα πανέμορφα προάστια και την παλιά παραλία της Θεσσαλονίκης από τη θάλασσα! Λευκό κρασί και σνακ εν πλω με θέα το απίστευτο ηλιοβασίλεμα» αναφέρει το γραφείο.

Η θαλάσσια εκδρομή θα ξεκινήσει από τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης στη Θεμιστοκλή Σοφούλη 112 και την παραλία της Αρετσούς, όπου θα γίνει επιβίβαση στα ιστιοφόρα σκάφη.

Θα εξερευνηθεί ο κόλπος του Θερμαϊκού απολαμβάνοντας την ανεπανάληπτη θέα της παραλίας της Θεσσαλονίκης, των προαστίων της και του Λευκού Πύργου, ενώ θα δίνεται η δυνατότητα για μία πρώτη γνωριμία με τα μυστικά των πανιών και τη ναυτική τέχνη.

Η δραστηριότητα απευθύνεται σε όλους χωρίς να απαιτείται προηγούμενη εμπειρία ή γνώση και είναι κατάλληλη και για παιδιά με τη συνοδεία κηδεμόνα.

Γενικές Πληροφορίες

Επιβίβαση στα σκάφη στις 18.00 από το Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης στη Θεμιστοκλή Σοφούλη 112 και την παραλία της Αρετσούς. Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για το ακριβές σημείο συνάντησης.

Επιστροφή γύρω στις 21.00.

Πληροφορίες Συμμετοχής / άτομο

• 33€

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται:

• Ενοικίαση ιστιοφόρων σκαφών
• Επαγγελματίες skipper
• Έμπειρος επαγγελματίας συνοδός του γραφείου εναλλακτικού τουρισμού Green Oliver
• Λευκό ξηρό κρασί & σνακ/τυροπιτάκια
• Οργάνωση και συντονισμός από την Green Oliver
• ΦΠΑ

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στέλνοντας ονοματεπώνυμο, e-mail και κινητό τηλέφωνο με e-mail στο info@greenoliver.gr, με μήνυμα στη σελίδα Green Oliver ή καθημερινές 10.00 – 18.00 στα τηλέφωνα 6977 212892 και 2310 283534, ώστε να γίνει η κράτηση θέσης.

Τις επόμενες ημέρες οι συμμετέχοντες καλούνται να πραγματοποιήσουν κατάθεση ολόκληρου του ποσού για την επιβεβαίωση της συμμετοχής τους. Σε διαφορετική περίπτωση η κράτηση ακυρώνεται.

Επιστροφή χρημάτων για ακύρωση συμμετοχής μπορεί να γίνει μέχρι και 4 ημέρες πριν από την ημέρα έναρξης της εξόρμησης. Σε διαφορετική περίπτωση δε γίνεται επιστροφή λόγω των προγραμματισμένων εξόδων της εκδρομής.

Στην κατάθεση θα πρέπει να μην ξεχάσετε να σημειώσετε το ονοματεπώνυμό σας και την εκδρομή που συμμετέχετε, ενώ θα πρέπει να φροντίσετε εκ των προτέρων να έχετε κλείσει τη θέση σας.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων – Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Απαραίτητα για τη Δραστηριότητα

1. Ρούχα κατάλληλα για την εποχή όπως dri-fit ρούχα, t-shirt, αντιανεμικό, φούτερ, παντελόνι, βερμούδα κλπ (για τις καιρικές συνθήκες ενημερώνουμε αναλυτικά 1-2 ημέρες πριν την εκδρομή)
2. Αθλητικά παπούτσια (κατά προτίμηση με λευκή σόλα)
3. Γυαλιά ηλίου, αντηλιακό, καπέλο
4. Καφέ/χυμό/νερό
5. Αντισηπτικό χεριών

Σημείωση: Οι συμμετέχοντες αποδέχονται όλους τους όρους συμμετοχής του διοργανωτή, όπως αναφέρονται στην ιστοσελίδα www.greenoliver.gr αναλυτικά.

Για κρατήσεις πατήστε ΕΔΩ