Skip to main content

Σάμος: Κλειστά τα σχολεία μετά τα άγρια επεισόδια μεταξύ μεταναστών

Xθες το βράδυ ξέσπασαν άγρια επεισόδια ανάμεσα σε Σύρους και Αφγανούς, τα οποία ξεκίνησαν με μαχαιρώματα στο κέντρο της πόλης

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα σχολεία στην πόλη της Σάμου και την κοινότητα Βαθέος λόγω της έκτακτης ανάγκης που προέκυψε από την πυρκαγιά στο Κέντρο Υποδοχής του νησιού.

Με απόφαση του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου, λόγω της έκτακτης ανάγκης που προέκυψε από την πυρκαγιά στο Κέντρο Υποδοχής Σάμου και των απρόβλεπτων καταστάσεων και γεγονότων που συνέβησαν στην πόλη της Σάμου τα σχολεία όλων των βαθμίδων Α/θμιας και Β/ μιας εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια και ειδικά σχολεία) καθώς και οι παιδικοί σταθμοί της πόλεως Σάμου και της Κοινότητας Βαθέος, δεν θα λειτουργήσουν την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το βράδυ ξέσπασαν άγρια επεισόδια ανάμεσα σε Σύρους και Αφγανούς, τα οποία ξεκίνησαν με μαχαιρώματα στο κέντρο της πόλης της Σάμου και εξελίχθηκαν σε συγκρούσεις και φωτιές στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης (ΚΥΤ) στο Βαθύ. (Περισσότερα εδώ)