Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022
x

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΝΑΡΚΟΒΑΡΩΝΩΝ

Αστυνομικοί κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες σε τρία άτομα, να κάνουν εφόδους σε τουλάχιστον τρία σπίτια και να βρουν κοκαΐνη, κάνναβη και χρήματα.

Φύλλο και φτερό κάνουν όλη τη Σαντορίνη ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας ώστε να εντοπίσουν τα μέλη σπείρας που διακινούσε κοκαΐνη και άλλα ναρκωτικά στο νησί.

Μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Σαντορίνης με τη βοήθεια του Λιμενικού κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες σε τρία άτομα, να κάνουν εφόδους σε τουλάχιστον τρία σπίτια και να βρουν κοκαΐνη, κάνναβη και χρήματα.

Σύμφωνα με το protothema, η επιχείρηση εξελίσσεται σε τρία επίπεδα με πρώτο την έφοδο πάνω στη συναλλαγή, δεύτερο επίπεδο τον εντοπισμό των χώρων- καβάντζα που έκρυβαν τα ναρκωτικά και τρίτον τον εντοπισμό όλων των ατόμων που συμμετείχαν στο καρτέλ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ασφάλεια Σαντορίνης, κατάφερε καίριο πλήγμα σε ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών στο κοσμοπολίτικο νησί ενώ δεν αποκλείουν καθ εκπλήξεις σε ό,τι έχει να κάνει με τα πρόσωπα μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί ένας Έλληνας, μια Ρωσίδα και ένας Αλβανός ενώ μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις.

Επιπέον, έγινε γνωστό πως εντοπίστηκαν μισό κιλό κοκαΐνης σε «βράχο», σχεδόν 6 κιλά χασίς, ένα όπλο μάρκας Τοκάρεφ, 21 σφαίρες και ζυγαριές ακριβείας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ