Skip to main content

Σάρωσε τα βραβεία στο συνέδριο της ΕΣΗΜΕΤ ο ΠΑΟΚ (φωτο + video)

Ο «Δικέφαλος» έλαβε βραβεία Κοινωνικής Υπευθυνότητας για το PAOK Action, Action - Health, καλύτερης ομάδας της πόλης και καλύτερου εμπορικού σήματος.

Τέσσερα βραβεία απέσπασε ο ΠΑΟΚ κατά την πρώτη ημέρα του διήμερου συνεδρίου της ΕΣΗΜΕΤ και του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης στο ξενοδοχείο The Met που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη αναφορικά με την ανακήρυξη του έτους 2019, από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Διανοητικής Ιδιοκτησίας, ως έτος Αθλητισμού.

Συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος» έλαβε βραβείο Κοινωνικής Υπευθυνότητας για το PAOK Action, τον επίσημο οργανισμό της ΠΑΕ σε επίπεδο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων όπως δωρεές και σύναψη και ανάπτυξη σημαντικών συνεργασιών για την υλοποίηση προγραμμάτων που αφορούν το κοινωνικό σύνολο.

Παράλληλα, οι «ασπρόμαυροι» έλαβαν το βραβείο Action – Health ενώ ακόμη βραβεύτηκαν τιμητικά ως η καλύτερη ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά και η ομάδα που διαθέτει το καλύτερο εμπορικό σήμα της πόλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα βραβεία παραλήφθηκαν για λογαριασμό της ΠΑΕ από τον εμπορικό διευθυντή του τμήματος μάρκετινγκ και πωλήσεων, Λάζαρο Μπαχτσεβάνο, τον υπεύθυνο Κοινωνικής Ευθύνης, Τάσο Παπαδόπουλο και τον υπεύθυνο του νομικού τμήματος, Αχιλλέα Μαυρομάτη.