Skip to main content

Μήνυμα Σαββίδη σε παίκτες: Εκπροσωπείτε την αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚ, δώστε τα όλα

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου ζήτησε την κατάκτηση του Κυπέλλου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως το θέλουμε όλοι αλλά εκείνοι μπορούν να το κατακτήσουν.

Ο Ιβάν Σαββίδης ντόπαρε τους παίκτες του ΠΑΟΚ εν μέσω τηλεδιάσκεψης που είχε μαζί τους, ζήτησε να τα δώσουν όλα χωρίς άγχος αλλά με πίστη και ξεκαθάρισε πώς σύντομα θα βρίσκεται μαζί τους: «Εύχομαι να με περιμένει ο Βιεϊρίνια με το Κύπελλο».

Μετά τις ντόπες των φίλων της ομάδας, σκυτάλη πήρε ο Ιβάν Σαββίδης θέλοντας να τονώσει τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου ζήτησε την κατάκτηση του Κυπέλλου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως το θέλουμε όλοι αλλά εκείνοι μπορούν να το κατακτήσουν.

«Μπείτε μέσα και απλά κάντε αυτό που ξέρετε, δώστε τα όλα. Αυτό είναι αρκετό. Εκπροσωπείτε την τιμή και την αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε και οι τίτλοι πρέπει να αυξάνονται κάθε χρόνο. Δώστε τα όλα, χωρίς άγχος, αλλά με πίστη. Όλοι μας το θέλουμε, εσείς μπορείτε να το κατακτήσετε!», ανέφερε σε μια αποστροφή του λόγου του ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος στη συνέχεια στάθηκε στην ιδιαιτερότητα της αναμέτρησης του τελικού.

«Αλλάξτε σελίδα σε ότι έχει συμβεί μέχρι σήμερα. Είναι ξεχωριστό παιχνίδι, χρειάζεται ψυχραιμία και απλά ο καθένας να καταθέσει την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών του», ενώ υπογράμμισε πώς σύντομα θα βρίσκεται στο πλευρό τους, καθώς πραγματοποίησε την δεύτερη δόση του εμβολίου του.

Μάλιστα, ζήτησε από τον αρχηγό της ομάδας, Αντελίνο Βιεϊρίνια, να τον περιμένει με το Κύπελλο: «Έκανα τη δεύτερη δόση του εμβολίου και σύντομα θα είμαι εκεί, μαζί σας».