Skip to main content

Σχοινάς: Μου λείπει το όνειρο για τον Άρη κυπελλούχο

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έκανε ιδιαίτερη μνεία στην αγαπημένη του ομάδα υπογραμμίζοντας πως θέλει να την δει να κατακτά το τρόπαιο.

«Αυτός ο Μάρτιος ήταν ο πιο ανατρεπτικός μήνας της ζωής μου», γράφει για τα Ημερολόγια Καραντίνας της ιστοσελίδας «iefimerida», ο Μαργαρίτης Σχοινάς.

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δεν παρέλειψε να κάνει ιδιαίτερη μνεία και στον αγαπημένο του Άρη υπογραμμίζοντας πως το λείπει το όνειρο να δει την ομάδα του να σηκώνει το κύπελλο.

Μεταξύ άλλων, το υψηλόβαθμο στέλεχος της Κομισιόν αναφέρει:

«Τι μου λείπει; Πολλά και βασικά, φυσικά όλα όσα…απαγορεύονται. Η άμεση επαφή με τον κόσμο, οι κοινωνικές σχέσεις, οι αγκαλιές και τα φιλιά που για όσους με ξέρουν καλά ήταν στοιχεία της προσωπικότητας μου, πριν γνωρίσω τον… Γιούνκερ (ναι κι αυτός μου λείπει και μάλιστα πολύ). Ο μεγάλος μας γιος που εργάζεται στο εξωτερικό και περνάει αυτές τις μέρες μόνος, αν και η παρουσία του μικρού μας στο σπίτι – μετά από καιρό – γεμίζει τις μέρες μας. Οι γονείς και ο αδελφός μου στη Θεσσαλονίκη που έχω να δω καιρό και που η απόσταση πολλαπλασιάζει την έγνοια μου. Οι φίλοι μου που μου χαμογελούν από τις οθόνες, αλλά εγώ που τους ξέρω διαβάζω την ανησυχία στα μάτια τους για το αύριο, η Χαλκιδική με τις ομορφιές της, τα λημέρια μου και οι άνθρωποι της, τα Σαββατοκύριακα με ποδόσφαιρο και μπάσκετ και το όνειρο για τον Άρη κυπελλούχο Ελλάδας φέτος μετά από 50 χρόνια να μένει κι αυτό στον αέρα…».