Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021
x

ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

Όσοι επιθυμούν να συνεχίσουν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνούν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου.

Την πρωτοβουλία να οργανώσει δράση συλλογής σχολικών ειδών για τα παιδιά των οικογενειών που αδυνατούν να καλύψουν βασικές ανάγκες ανέλαβε η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Παύλου Μελά, εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Το κέντρο κοινότητας με Παράρτημα ΡΟΜΑ, το Κοινωνικό Παντοπωλείο – Συσσίτιο, το Κοινωνικό Φαρμακείο και η Παιδική Ομπρέλα με τη συνεργασία του τμήματος Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης συνέλεξαν σχολικά είδη (τσάντες, τετράδια, μολύβια, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, μπλοκ ζωγραφικής, κασετίνες, σχολικά αξεσουάρ κ.α.), με σκοπό να γεμίσουν οι σχολικές  τσάντες των παιδιών, των οποίων οι γονείς είναι ωφελούμενοι των κοινωνικών δομών του δήμου.

Η αντιδήμαρχος Χαρά Αμανατίδου εύχεται σε όλα τα παιδιά καλή και εποικοδομητική σχολική χρονιά και τονίζει την ανάγκη, όλα τα παιδιά να έχουν γεμάτες σχολικές τσάντες.

Επίσης ο δήμος τονίζει ότι σχολικά είδη θα μοιράζονται καθόλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Όσοι επιθυμούν να συνεχίσουν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνούν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου στο τηλ: 2310 604904 και στη διεύθυνση 28ης Οκτωβρίου 152 με Γ. Ρίτσου, Σταυρούπολη.

Η αλληλεγγύη και η προσφορά που επέδειξαν  για την δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών οι παρακάτω χορηγοί, είχε ως αποτέλεσμα να εξασφαλιστούν όλα τα απαραίτητα είδη, που θα συμβάλλουν στην ισότιμη συμμετοχή, στην εκπαιδευτική διαδικασία των παιδιών και σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς:
Α. ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ-ΠΑΙΔΕΙΑ Α.Ε.  info@malliaris.gr 

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ»  martavaltzi@gmail.com 

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ«ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ» alfavitari.ampelokipon@gmail.com 

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ «ΠΕΡΓΑΜΗΝΗ» pergaminibookshop@yahoo.gr 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΙΓΑΙΟ- ΒΑΡΦΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ekdoseis.aigaio@gmail.com 

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΖΑΝΙΤΗ mazaniti@gmail.com 

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ « MYBOOKSTORE»  info@mybookstore.gr 

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ « ΒΙΒΛΙΟΡΑΜΑ»  info@vivliorama.com 

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ  «ΛΟΓΟΣ» bibliologos@gmail.com 

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ « ΔΟΥΚΑ ΖΑΦΕΙΡΙΑ» dzafeiria@hotmail.com 

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ «ΣΑΜΑΜΙΔΑ ΣΟΥΛΤΑΝΑ» samamida@hotmail.com 

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ « MOTO EXPLORER» hondakatseas@gmail.com 

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ «ΠΗΓΑΣΟΣ»

ΩΔΕΙΟ ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ wdeionikopolis@gmail.com 

ΑΡΣΑΚΕΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ lyk-t@arsakeio.gr

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ