Skip to main content

Σε αυτό το ακατοίκητο σπίτι κρυβόταν ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς

«Επιτέλους μπήκε τέλος σε μία μεγάλη αγωνία και ένα δράμα», είπε ο δήμαρχος Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος για τον εντοπισμό του Θύμιου Μπουγά.

Σε ακατοίκητο σπίτι, στον Πύργο Ηλείας και συγκεκριμένα, στην περιοχή του Άγιου Σπυρίδωνα, βρέθηκε ο 39χρονος Θύμιος, ο οποίος αναζητούνταν εδώ και 46 μέρες, από τις 11/5.

Το σπίτι, σύμφωνα με το patrisnews, ήταν εγκαταλελειμμένο και φαίνεται ότι ο ίδιος είχε επιλέξει το συγκεκριμένο σπίτι επειδή είχε πυκνή βλάστηση στον εξωτερικό του χώρο και θα ήταν δυσδιάκριτος από τους περαστικούς.

Δήμαρχος Πύργου: «Επιτέλους μπήκε ένα τέλος σε αυτό το δράμα»

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος, σε δηλώσεις του αναφερόμενος στον εντοπισμό του Θύμιου Μπουγά μετά από 46 μέρες αναζήτησης, είπε: «Επιτέλους μπήκε τέλος σε μία μεγάλη αγωνία και ένα δράμα. Ήμουν από αυτούς που έλεγε ότι ο Θύμιος ζει και είναι στον Πύργο γιατί χωρίς να τον ξέρω, όπως ανέλυα τα βιώματά του, είναι ένας άνθρωπος που θέλει να ζήσει και ξέρει παράλληλα, να κρύβεται πάρα πολύ καλά».

Μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο

Λίγο πριν τις 11 το βράδυ του Σαββάτου ο Θύμιος Μπουγάς μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου, από την Αστυνομική Διεύθυνση της Ηλείας.

Ο Θύμιος έκανε όλες τις προληπτικές εξετάσεις και έπειτα θα επιστρέψει στο αστυνομικό τμήμα, όπου και θα παραμείνει καθώς καταθέτει από το απόγευμα.