Skip to main content

Σε επιφυλακή η αστυνομία στη Μπρατισλάβα λόγω ΠΑΟΚ

Η αστυνομία της σλοβακικής πρωτεύουσας θεωρεί υψηλού κινδύνου την αναμέτρηση της Σλόβαν απέναντι στον ΠΑΟΚ για τα play-off του Europa League.

Αυξημένα αναμένεται να είναι τα αστυνομικά μέτρα στη Μπρατισλάβα τις επόμενες ημέρες εξαιτίας της διεξαγωγής του ευρωπαϊκού αγώνα Σλόβαν - ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία της πρωτεύουσας της Σλοβακίας θεωρεί υψηλού κινδύνου την εν λόγω αναμέτρηση και η υπεύθυνη Τύπου της, Λουσία Μιχαλίκοβα ενημέρωσε τα τοπικά ΜΜΕ για τα μέτρα ασφαλείας που θα υπάρξουν μεθαύριο αναφορικά με τη διεξαγωγή του ματς.

Πιο αναλυτικά, από τις 17:00, στους δρόμους γύρω από το γήπεδο όπως οι Μπακάλσκα, Τρνβάσκα και Βαϊνόρσκα θα υπάρξουν περιορισμοί στην κίνηση των οχημάτων ενώ θα παρθούν μέτρα για να μην υπάρξουν προβλήματα στη μετάβαση των οπαδών του «Δικεφάλου» στο γήπεδο «Tehelné pole» μέσω της οδού Κρζίνα.

Μάλιστα έγινε γνωστό πως θα γίνουν αυξημένες αστυνομικές περιπολείες και θα καταγράφονται με κάμερες οι οπαδοί εντός και εκτός του σταδίου.

Παράλληλα όπως έχει γίνει γνωστό θα απογορευτεί η είσοδος σε όλους όσοι είναι υπό την επήρεια ουσιών και σε όσους φέρουν μαζί τους πυρσούς.