Skip to main content

Σε ετοιμότητα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για διαρκείας και «PAOK TV»

Ο «Δικέφαλος» έχει αρχίσει να δουλεύει πριν από τα Χριστούγεννα προκειμένου να παρουσιάσει κάτι καινούριο τη νέα σεζόν για το κανάλι του.

Σε ετοιμότητα φαίνεται πως παραμένει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με την επόμενη σεζόν παρά τις δυσκολίες που επικρατούν αυτή τη στιγμή για την εκπόνηση οποιουδήποτε πλάνου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Όπως μεταδίδει το «Metrosport», στη σημερινή τηλεδιάσκεψη των επικεφαλής την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, εκτός από το θέμα του προπονητικού κέντρου έγινε κουβέντα και για τα εισιτήρια διαρκείας αλλά και για το «PAOK TV» όπου και του χρόνου θα καλύπτει τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

Όπως είναι γνωστό, ο «Δικέφαλος» έχει αρχίσει να δουλεύει πριν από τα Χριστούγεννα προκειμένου να παρουσιάσει κάτι καινούριο τη νέα σεζόν. Απόλυτα συμβατό με όλες τις συσκευές, ακόμα καλύτερο ποιοτικά με ξεχωριστές εφαρμογές για κινητά και Smart TVs, περισσότερο interactive για καλύτερο user experience.

Επίσης, έχουν γίνει πάρα πολλές εταιρείες από το εξωτερικό και με τους συνεργάτες που θα βοηθήσουν να εξελιχθεί το «PAOK TV». Ήδη έχει συσταθεί η ομάδα έργου και σχεδιάζεται η νέα πλατφόρμα και σύντομα θα γίνουν και ανακοινώσεις.

Τέλος, υπάρχει συνεργασία σε πολλά θέματα απευθείας με την Amazon.