Skip to main content

Σε εξέλιξη η αναζήτηση του Χρήστου Παππά - Ενημερώθηκε η Interpol

Οι ελληνικές αρχές αναζητούν τον Χρήστο Παππά ακόμα και σε μοναστήρια αλλά και νησιά ενώ για την εξαφάνισή του ενημερώθηκε και η Interpol.

Άφαντος παραμένει ακόμα ο καταδικασθείς πρώην υπαρχηγός και βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς που διαφεύγει της σύλληψης ενώ για την εξαφάνισή του έχει ενημερωθεί και η Interpol.

Σύμφωνα με το Open, οι ελληνικές αρχές τον αναζητούν ακόμα και σε μοναστήρια που πήγαινε αρκετά συχνά, ενώ αναζητήθηκε και σε νησιά. Μάλιστα τα κινητά του τηλέφωνα έχουν να χρησιμοποιηθούν αρκετό χρονικό διάστημα. Αυτό το στοιχείο δείχνει o υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής είχε προαποφασίσει να εξαφανιστεί, ενω δεν είχε πάει καθόλου και στο δικαστήριο όλες αυτές τις μέρες.

Στο μεταξύ όλη η ηγετική ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής ήδη βρίσκεται στις φυλακές Δομοκού. Οι πρώην χρυσαυγίτες βουλευτές θα βρίσκονται σε κελιά απομόνωσης και μάλιστα σε θαλάμους τις πρώτες 14 μέρες λόγω του κορωνοϊού, όπως αναφέρει το ethnos.gr.

Έτσι λοιπόν σε κάθε θάλαμο θα πρέπει να βρίσκονται δύο άτομα. Όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βρίσκονται στον ίδιο θάλαμο και μετά στα ίδια κελιά ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Γιώργος Γερμενής. Παράλληλα δεν θα συγχρωτίζονται μαζί και δεν θα συγχρωτίζονται μαζί με τους υπόλοιπους καταδικασμένους στη συγκεκριμένη φυλακή.