Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020
x

ΣΕ ΜΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΤΡΑΜΠ

Σύμφωνα με αμερικανικά media, ο ένοικος του Λευκοί Οίκου πέρασε περισσότερες από δύο ώρες στο Ιατρικό Κέντρο «Walter Reed».

Σε μη προγραμματισμένο ιατρικό έλεγχο υποβλήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Μάλιστα, σύμφωνα με αμερικανικά media, ο ένοικος του Λευκοί Οίκου πέρασε περισσότερες από δύο ώρες στο Ιατρικό Κέντρο «Walter Reed».

Η προεδρία των ΗΠΑ, σε ανακοίνωσή της, διευκρίνισε ότι οι ιατρικοί έλεγχοι εντάσσονται στο ετήσιο «τεσκ απ», καθώς ο τελευταίος ιατρικός και σωματικός έλεγχος του προέδρου ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου υποστήριξε, παράλληλα, ότι ο 73χρονος πρόεδρος αναμένεται να έχει ένα «πολυάσχολο 2020» και θέλησε να εκμεταλλευτεί ένα «ελεύθερο Σαββατοκύριακο», προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις ρουτίνας, μεταδίδει το naftemporiki.gr.

Απέφυγε, ωστόσο, να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με τα αποτελέσματα των ελέγχων.

Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι οι προηγούμενοι ιατρικοί έλεγχοι του Ντόναλντ Τραμπ είχαν προαναγγελθεί και είχαν καταγραφεί επισήμως στο προεδρικό πρόγραμμα. Κάτι, το οποίο, όμως, δεν συνέβη αυτή τη φορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τους «Times», ο πρόεδρος των ΗΠΑ εξετάστηκε από 12μελή ιατρική ομάδα, με επικεφαλής τον ιατρό Σιν Κόνλεϊ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ