Skip to main content

Σε πλήρη ετοιμότητα για την κακοκαιρία οι δομές του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας

Tην Πέμπτη 14.1.2021 παραλήφθηκε από τις υπηρεσίες του Δήμου Αμπελόκηπων - Μενεμένης, ικανή ποσότητα αποχιονιστικού αλατιού.

Προετοιμασμένα για να αντιμετωπίσουν την κακοκαιρία ήταν τα παραρτήματα και οι δομές του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας (ΚΚΠΠΚΜ).

Σε πλήρη ετοιμότητα τέθηκαν οι υπηρεσίες του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, ώστε να αντιμετωπίσουν  με αποτελεσματικότητα, προβλήματα που πιθανόν να προέκυπταν από την επικείμενη επιδείνωση του καιρού.

Στο πλαίσιο αυτής της προετοιμασίας, υπήρξε επικοινωνία της Προέδρου του ΚΚΠΠΚΜ, κας Βασιλικής Νάκου με τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, ώστε ο ίδιος με τη συμβολή των υπηρεσιών του Δήμου, να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή.

Η ανταπόκριση του κ Κυρίζογλου στο κάλεσμα της κας Νάκου υπήρξε άμεση και ο δήμαρχος Αμπελόκηπων Μενεμένης αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά αρωγός και συμπαραστάτης των δομών που περιθάλπουν ευαίσθητες ομάδες συμπολιτών μας.

Έτσι, την Πέμπτη 14.1.2021 παραλήφθηκε από τις υπηρεσίες του Δήμου Αμπελόκηπων - Μενεμένης, ικανή ποσότητα αποχιονιστικού αλατιού, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των παραρτημάτων του Κέντρου.

Η διοίκηση του ΚΚΠΚΜ ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης για την προσφορά του και τη στήριξη του ιδιαίτερα σε μια περίοδο όπου οι μονάδες πρόνοιας δίνουν τη δική τους μεγάλη μάχη απέναντι στην υγειονομική κρίση που επέφερε ο covid-19.