Skip to main content

Σε προληπτική καραντίνα ο Θεοδωρικάκος - Θετικός στον κορωνοϊό συνεργάτης του

Ο υπουργός υπεβλήθη σε έλεγχο αμέσως μόλις το πληροφορήθηκε, το Σάββατο το απόγευμα, και ήταν αρνητικός και ο έλεγχος θα επαναληφθεί τη Δευτέρα.

Σε προληπτική καραντίνα βρίσκεται ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, καθώς συνεργάτης του διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, με τον συγκεκριμένο υπάλληλο ο υπουργός ήταν μαζί, προ πενθημέρου, στο γραφείο, φορώντας διαρκώς μάσκα.

Ο κ. Θεοδωρικάκος υπεβλήθη σε έλεγχο αμέσως μόλις το πληροφορήθηκε, το Σάββατο το απόγευμα, και ήταν αρνητικός. Ο έλεγχος θα επαναληφθεί τη Δευτέρα.

Αντίστοιχα, όλοι οι συνεργάτες του, θα περάσουν από τεστ για κορωνοϊό.

Σημειώνεται ότι, ο υπουργός Εσωτερικών, έχει δώσει εντολή, το νομοσχέδιο για την αξιοκρατία στο σύστημα προσλήψεων στο Δημόσιο και την ενίσχυση του ΑΣΕΠ, να κατατεθεί κανονικά αύριο Δευτέρα, όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο, για δημόσια διαβούλευση.

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΣ:

«Συνεργάτης του υπουργού Εσωτερικών, κ. Τάκη Θεοδωρικάκου, διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19. Με τον συγκεκριμένο υπάλληλο ο υπουργός Εσωτερικών, προ πενθημέρου, ήταν μαζί για συνεργασία στο γραφείο, φορώντας διαρκώς μάσκα.

Ο κ. Θεοδωρικάκος υπεβλήθη σε έλεγχο αμέσως μόλις το πληροφορήθηκε, το Σάββατο το απόγευμα, και ήταν αρνητικός. Ο έλεγχος θα επαναληφθεί τηΔευτέρα.

Αντίστοιχα, όλοι οι συνεργάτες του υπουργού Εσωτερικών, θα περάσουν από τεστ για κορωνοϊό.

Σημειώνεται ότι, ο υπουργός Εσωτερικών, έχει δώσει εντολή, το νομοσχέδιο για την αξιοκρατία στο σύστημα προσλήψεων στο Δημόσιο και την ενίσχυση του ΑΣΕΠ, να κατατεθεί κανονικά αύριο Δευτέρα, όπως αρχικά ήταν
προγραμματισμένο, για δημόσια διαβούλευση».