Skip to main content

Σε ρυθμούς Black Friday η ΖeniΘ με μεγάλες προσφορές

Ο Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, Μάνος Εξαρχουλάκος μιλάει στη Voria.gr για τις προσφορές της εταιρείας ενόψει Black Friday.

Για τις προσφορές που έχει ετοιμάσει η ZeniΘ για τους καταναλωτές ενόψει της αυριανής Black Friday μιλάει σε συνέντευξή του στη Voria.gr ο Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ.

Κύριε Εξαρχουλάκο, Μαύρη Παρασκευή αύριο αλλά κάθε άλλο παρά μαύρη για τους καταναλωτές, καθώς διαβάζουμε για σημαντικές προσφορές και από τη ZeniΘ. Τι να περιμένουν οι αναγνώστες ενόψει της Black Friday;

Έχουμε συνηθίσει το κοινό της Θεσσαλονίκης αλλά και όλης της Ελλάδας σε κορυφαίες προσφορές και δεν θα διαφοροποιηθούμε ούτε αυτή τη φορά – μόνο λοιπόν για την Black Friday η ZeniΘ προσφέρει 3 μήνες δωρεάν ρεύμα, με το προϊόν POWER HOME MAX. Πρόκειται για ένα πολύ ανταγωνιστικό προϊόν ηλεκτρικής ενέργειας, με το οποίο η τιμή της κιλοβατώρας μπορεί να φτάσει στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, που το κάνουμε ακόμη πιο ελκυστικό. Είναι ένα προϊόν ακόμη και για όσους έχουν ανάγκη από υψηλές καταναλώσεις ρεύματος και ταυτόχρονα χαμηλή χρέωση ενέργειας, οπότε είναι μια εξαιρετική ευκαιρία!

Πού μπορεί ο κόσμος να αποκτήσει την προσφορά;

Αναζητούμε πάντα τρόπους να έχουμε άμεση και διαπροσωπική επαφή με τους πελάτες μας, υφιστάμενους και δυνητικούς, γι’ αυτό πέρα από επίσημη σελίδα της ZeniΘ https://www.zenith.gr/και από την αντίστοιχη στο Facebook, οι Θεσσαλονικείς μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά και να λάβουν την προσφορά και στο ZeniΘ Pop Up Store στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos. Να πούμε ασφαλώς ότι εκεί μπορούν να αξιοποιήσουν και την ευκαιρία για 3 μήνες δωρεάν πάγια και σε φυσικό αέριο εκτός από το  ρεύμα αλλά και να συμμετάσχουν σε έναν ακόμη κορυφαίο διαγωνισμό της ZeniΘ: Ένα ανεπανάληπτο ταξίδι για μια οικογένεια 4 ατόμων στο χωριό του Αϊ – Βασίλη, μια εμπειρία ζωής!

Με μεγάλη χαρά προσφέρουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Μόλις χθες παραδώσαμε κι ένα ηλεκτροκίνητο Smart αυτοκίνητο για τον μεγάλο τυχερό από τις συμμετοχές στο διαγωνισμό που είχαμε «τρέξει» στο περίπτερό μας στην 84η ΔΕΘ.

Εξακολουθεί η ιδιαίτερη σχέση με τη Θεσσαλονίκη;

Η θέση της Θεσσαλονίκης στην καρδιά της ZeniΘ δεν θα αλλάξει ποτέ.  Στην καρδιά και στο όνομά μας – είναι το Θ στη ΖeniΘ. Από εδώ ξεκινήσαμε πριν 20 χρόνια, εδώ χτίσαμε την εμπιστοσύνη με τους πελάτες μας, από εδώ φτάσαμε στο …ζενίθ! Οι Θεσσαλονικείς μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και εμείς από την πλευρά μας έχουμε δεσμευτεί ότι θα στηρίξουμε και τους ίδιους και την πόλη μας με όποιο τρόπο μπορούμε - και κυρίως προσπαθώντας να βελτιώνουμε την εξυπηρέτηση των πελατών μας, με εμπλουτισμένες υπηρεσίες και καινοτόμα προϊόντα στο φυσικό αέριο και στο ρεύμα.

Ο Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ και η Αναστασία Σκαρλάτου, PR, Sponsorships and Promotional Activities Specialist

 



Μιλώντας γι’ αυτές τις υπηρεσίες και γνωρίζοντας ότι οι ανάγκες των καταναλωτών και αυξάνονται και διαφοροποιούνται, τι προϊόντα έχετε ετοιμάσει;  

Έχουμε ετοιμάσει προϊόντα και υπηρεσίες για τις διαφοροποιημένες ενεργειακές ανάγκες κάθε νοικοκυριού. Διαθέτουμε λοιπόν  - κι είμαστε η πρώτη εταιρεία που το έκανε - τα  σταθερά πακέτα ενέργειας POWER HOME PACK και GAS HOME PACK, στη λογική των τηλεπικοινωνιών, εξασφαλίζοντας ότι οι μηνιαίοι λογαριασμοί ρεύματος και φυσικού αερίου έρχονται χωρίς εκπλήξεις.

Αλλά και στο φυσικό αέριο, ανακοινώσαμε πρόσφατα το προϊόν GAS HOME FIX, με σταθερή τιμή στην κατανάλωση φυσικού αερίου κάθε μήνα για 2 χρόνια με ειδική προσφορά -25% για όλες τις νέες αιτήσεις.

Επίσης ακούμε τους πελάτες μας και αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους, κι γι’ αυτό ετοιμάσαμε και διαθέτουμε νέες ενεργειακές υπηρεσίες που είναι εξαιρετικά χρήσιμες για κάθε νοικοκυριό: τη συντήρηση λέβητα, την παροχή ηλεκτρολογικού σχεδίου και την έκδοση πιστοποιητικού ενέργειας.

Αν βάζατε τέσσερις λέξεις δίπλα στο ΖeniΘ ποιες θα ήταν αυτές;

Εμπιστοσύνη… στη ΖeniΘ
Καινοτομία στη… ΖeniΘ
Εξυπηρέτηση στη… ΖeniΘ
και στις προσφορές… στη ΖeniΘ

Αλλά η λίστα συνεχίζεται…