Skip to main content

Σε ρυθμούς λάτιν μουσικής για τρεις μέρες η Θεσσαλονίκη

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να χορέψουν έως το ξημέρωμα bachata, salsa, kizomba, αλλά και όσοι δεν γνωρίζουν να παρακολουθήσουν μαθήματα

Στους ρυθμούς της λάτιν μουσικής θα χορέψει το τριήμερο, από την Παρασκευή 7 έως και την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, η Θεσσαλονίκη καθώς στον πολυχώρο "Block 33" διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά το "Sensualonica Dance Festival".

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να χορέψουν έως το ξημέρωμα bachata, salsa, kizomba, αλλά και όσοι δεν γνωρίζουν από λάτιν χορούς να παρακολουθήσουν μαθήματα, shows και live εμφανίσεις.

Η χορεύτρια Χαρά Ραμπαούνη, παγκόσμια πρωταθλήτρια της Kizomba, χορού που έχει τις "ρίζες" του στην Αγκόλα, θα συμμετάσχει στο τριήμερο φεστιβάλ και με δηλώσεις της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφερε πως η Θεσσαλονίκη "είναι μια χορευτική πόλη, όπου στηρίζει τέτοιες διοργανώσεις". Πρόσθεσε, δε, πως σχολές και σύλλογοι χορού, αλλά και χορευτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον την πρώτη χρονιά και φέτος αναμένεται ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα γίνουν σόου από καταξιωμένους δασκάλους λατινοαμερικάνικων χορών, ενώ μετά τις συναυλίες θα ακολουθήσει πάρτι με διαφορετικά είδη μουσικής