Skip to main content

Σε σοβαρή κατάσταση ο 25χρονος που τραυματίστηκε όταν βούτηξε για τον Σταυρό

Ο 25χρονος από την Αμάρυνθο ο οποίος τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να πιάσει τον Σταυρό τον οποίο έριξαν φίλοι του στη θάλασσα.

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλευεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ ο 25χρονος από την Αμάρυνθο ο οποίος τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να πιάσει τον Σταυρό τον οποίο έριξαν φίλοι του στη θάλασσα.

Όπως μεταδίδει το protothema.gr σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των διασωστών που έφτασαν αμέσως στο σημείο και τον παρέλαβανο νεαρός άνδρας έχει υποστεί κάταγμα στον αυχένα. Μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Χαλκίδας όπου η διάγνωση των γιατρών μιλούσε για τετραπληγία συνεπεία του κατάγματος.

Λόγω της σοβαρότητάς του τραυματισμού του, αποφασίστηκε η μεταφορά του στην Αθήνα και για τον λόγο αυτό στήθηκε μια επιχείρηση για την μεταφορά του από το ΕΚΑΒ της Εύβοιας υπό τον συντονιστό του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας Αττικής.

Στο ΚΑΤ έφτασε στις 15:30 και αμέσως παρελήφθη από εξειδικευμένους γιατρούς και υποβάλλεται σε μια σειρά από εξετάσεις για να εκτιμηθεί ακριβώς η κατάστασή του, η οποία πάντως κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή από τις πρώτες τους εκτιμήσεις.

Ο 25χρονος άνδρας που πήδηξε στο νερό για να πιάσει τον Σταυρό όπως φαίνεται και από το βίντεο του evima.gr χτύπησε σε βράχο. Αμέσως στα παγωμένα νερά βούτηξαν και οι φίλοι του καθώς ο 25χρονος δεν μπορούσε να κολυμπήσει και το ανέσυραν.