Skip to main content

Αιχμές Ανδρεάδη για την εικόνα εγκατάλειψης στη Νέα Παραλία (φωτο)

Ο επιχειρηματίας αναφέρεται στις κρήνες που βρίσκονται κατά μήκος της Νέας Παραλίας, που είχαν τοποθετηθεί προκειμένου να αποτελούν σταθμούς δροσιάς

Με ένα δηκτικό σχόλιο ο γνωστός επιχειρηματίας Σταύρος Ανδρεάδης ψέγει το γεγονός ότι πολλές υποδομές του έργου της Νέας Παραλίας έχουν αφεθεί στην τύχη τους και συντηρούνται από ελάχιστα έως καθόλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Ανδρεάδης έχει αναλάβει με δική του χορηγία τη συντήρηση δύο πάρκων της Νέας Παραλίας, του Κήπου των Γλυπτών και του Μεσογειακού Κήπου, ενώ έχει αφήσει πολλές φορές αιχμές για την αυθαιρεσία που επικρατεί στο συγκεκριμένο έργο (δείτε εδώ και εδώ)

Αυτή τη φορά ο επιχειρηματίας αναφέρεται στις κρήνες που βρίσκονται κατά μήκος της Νέας Παραλίας, που είχαν τοποθετηθεί προκειμένου να αποτελούν σταθμούς δροσιάς για τους διαβάτες των πάρκων.

Αναφερόμενος στην πολύ κακή κατάσταση των κρηνών ο κ. Ανδρεάδης τόνισε αρχικά με ανάρτηση του στο facebook:

«Συγκεντρωθείτε σας παρακαλώ, παρατηρήστε με προσοχή την παρακάτω φωτογραφία και πείτε μου που βρίσκεται αυτή η περικαλλής κρήνη :

α. στο Καράτσι

β. στην Καμπούλ

γ. στο Χαλέπι (μετά τους βομβαρδισμούς...)

δ. στην Θεσσαλονίκη

Συγχαρητήρια! Το βρήκατε...!», έγραψε σε ειρωνικό τόνο για να προσθέσει:

«Είναι μια κρήνη, από καμιά δεκαριά παρόμοιες, στην νέα παραλία της Θεσσαλονίκης, έτσι όπως την είδα σήμερα το μεσημέρι.

Θαυμάστε το ευρηματικό της design, με τα ανάποδα καμπύλα βρυσάκια νιπτήρα, που προεξέχουν σαν μικρά φαλλικά σύμβολα (άλλη μια απόδειξη της σεξουαλικής απελευθέρωσης αυτής της πόλης...), την άψογη χρήση των υλικών και κυρίως την υποδειγματική συντήρηση. Αισθάνθηκα πραγματικά περήφανος που τόσοι ξένοι επισκέπτες θαυμάζουν αυτή την πρωτοπορία.

Καθώς πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές φίλοι μου, δεν αφήνουμε λέω εγώ στην μπάντα τις μεγαλοστομίες και τις μπούρδες, για το ποιόν στηρίζει η τάδε πολιτική παράταξη και ποια πρώην καλλονή σκέφτεται να προσχωρήσει που, και να μιλήσουμε επιτέλους με ειλικρίνεια για τα προβλήματα και την παρακμή μας, που ξεχειλίζει πλέον από παντού;».