Skip to main content

Σεμέδο για την επίθεση: Είμαι ζωντανός από τύχη, με χτύπησαν πολύ

Ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού ερωτηθείς για το τι συνέβη στην επίθεση σημειώσε: «Δεν ξέρετε; Είμαι ζωντανός από τύχη».

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Ρούμπεν Σεμέδο μετά την επίθεση που δέχτηκε από τρεις κουκουλοφόρους έξω απ' το σπίτι του.

Διαβάστε ακόμη: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ο Σεμέδο - Του έστησαν ενέδρα κουκουλοφόροι

Ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε στον Alpha για όσα διαδραματίστηκαν την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του το βράδυ της Παρασκευής.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πώς αισθάνεται, ο Σεμέδο απάντησε: «Είμαι ζωντανός», ενώ στη συνέχεια ερωτηθείς για το τι συνέβη είπε: «Δεν ξέρετε; Είμαι ζωντανός από τύχη».

Όταν ο ρεπόρτερ τον ρώτησε αν το χτύπησαν, είπε μονολεκτικά: «Πολύ». Και στη συνέχεια πέρασε στο εσωτερικό της οικίας του. Ο Σεμέδο είχε το χέρι του σε νάρθηκα, ενώ και στο βάδισμά του έδειξε να δυσκολεύεται.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπακός καταδίκασε την επίθεση στον Ρούμπεν Σεμέδο

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την καταγγελία του ποδοσφαιριστή, το περιστατικό σημειώθηκε στις 23.50 έξω από το σπίτι του, στη Γλυφάδα, όπου άγνωστοι επιτέθηκαν κατά του ίδιου και ενός φίλου του με ρόπαλα και τους χτύπησαν. Μετέβησαν σε ιδιωτικό νοσοκομείο της περιοχής για τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια πήγαν στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει το περιστατικό υποβάλλοντας μήνυση κατά αγνώστων.