Skip to main content

Serie A: Σαρωτική η Ίντερ σκόρπισε την Μπολόνια με έξι γκολ (vid)

Το σύνολο του Σιμόνε Ιντσάγκι έπιασε σούπερ απόδοση από την αρχή του ματς και τελείωσε ουσιαστικά την υπόθεση νίκη από το πρώτο μέρος.

Στην ευρωπαϊκή της πρεμιέρα έμεινε στο μηδέν και δέχθηκε γκολ-«μαχαιριά» στο 89' από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τα βράδια πρωταθλήματος στο «Μεάτσα», όμως, έχουν μετατραπεί σε φεστιβάλ τερμάτων για την Ίντερ, η οποία έριξε έξι στη Μπολόνια του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς (6-1) κι επέστρεψε εμφατικά στις νίκες και (προσωρινά) στην κορυφή.

Το σύνολο του Σιμόνε Ιντσάγκι έπιασε σούπερ απόδοση από την αρχή του ματς και τελείωσε ουσιαστικά την υπόθεση νίκη από το πρώτο μέρος. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες άνοιξε το σκορ μόλις στο 6' από ασίστ του Ντάμφρις και παρά το «σοκ» του τραυματισμού του Κορέα στο 29', οι Νερατζούρι δεν πάγωσαν κι έγραψαν μέσα σε ένα τετράλεπτο χάρη σε κεφαλιά του Σκρίνιαρ και γκολ του Μπαρέλα (30', 34').

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν υπόθεση του Έντιν Τζέκο, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον τραυματία Αργεντινό επιθετικό. Αφού ο Βεσίνο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 στο 54', ο Βόσνιος φορ πέτυχε δύο γκολ στο 63' και το 68', έφτασε τα τρία συνολικά στους Μιλανέζους και διαμόρφωσε το 6-0, στο οποίο οι Ροσομπλού απάντησαν απλά με τον Τεάτ στο 86'. Με 10 βαθμούς πλέον οι Νερατζούρι, που έγραψαν για πρώτη φορά τρία σερί εντός έδρας ματς πρωταθλήματος με 4+ γκολ (4-0 με Τζένοα, 5-1 από την τελευταία αγωνιστική της περασμένης σεζόν) από το 1999!

Ίντερ (Σιμόνε Ιντσάγκι): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι (67' Ρανόκια), Μπαστόνι (74' Κολάροφ), Ντάμφρις, Βεσίνο, Μπρόζοβιτς (74' Γκαλιαρντίνι), Μπαρέλα, Ντιμάρκο, Μαρτίνες (67' Σάντσες), Κορέα (29' Τζέκο)

Μπολόνια (Σίνισα Μιχαΐλοβιτς): Σκορούπσκι, Ντε Σιλβέστρι, Μεδέλ, Μπονιφάτσι, Χίκι (56' Ντάικς), Ντομίνγκες (69' Φαν Χόοϊντονκ), Σβάνμπεργκ (56' Βινιάτο), Σκοβ Όλσεν, Σοριάνο, Σανσόνε

Δειτε φάσεις και γκολ: