Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022
x

ΣΕΡΡΕΣ: ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΒΡΕΦΟΣ 15 ΜΗΝΩΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ

Στο νοσοκομείο Σερρών φιλοξενείται τις τελευταίες ημέρες ένα βρέφος 15 μηνών το οποίο εγκαταλήφθη στο ΚΥ Ηράκλειας - Θα μεταφερθεί στον Άγιο Στυλιανό

Στο νοσοκομείο Σερρών φιλοξενείται τις τελευταίες ημέρες ένα βρέφος 15 μηνών το οποίο διεκομίσθη ασυνόδευτο από το κέντρο υγείας Ηράκλειας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Επιλογές, το παιδί έφτασε στο Κέντρο Υγείας με πυρετικούς σπασμούς ωστόσο όταν οι γιατροί αναζήτησαν οικείο πρόσωπο για το μωρό δεν βρήκαν κανέναν.

Το παιδί θα παραμείνει ως και τη Δευτέρα στο νοσοκομείο Σερρών εως ότου δηλαδή ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες που πρέπει να γίνουν ώστε το παιδί να μεταφερθεί στον Άγιο Στυλιανό στη Θεσσαλονίκη, εκεί δηλαδή όπου φιλοξενούνται εγκαταλελειμμένα παιδιά και βρέφη.  

Πληροφορίες του Επιλογές, αναφέρουν ότι κάθε βράδυ κλινική φυλάσσεται από την Ελληνική Αστυνομία για το λόγο τυχόν εμφάνισης οικείου προσώπου του παιδιού και τυχόν αρπαγής του. Σημειώνεται ότι από την πρώτη στιγμή τόσο το προσωπικό του ΚΥ Ηράκλειας αλλά και οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου αντέδρασαν έτσι ώστε το παιδί να μη μείνει ούτε μία ώρα ακάλυπτο κυρίως ιατρικά.




A+
A-







ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ