Skip to main content

Σέρρες: Οι λόγοι της τραγωδίας με το ζευγάρι μεταναστών στο Λαγκάδι Βισαλτίας

Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν, το μεσημέρι, από τον 22χρονο αδελφό της γυναίκας που συνόδευε το ανδρόγυνο και κάλεσε στον αριθμό 112.

Σε 37χρονο Ιρανό ανήκει η σορός που εντοπίστηκε το απόγευμα σε ρέμα, στον ορεινό όγκο του Λαγκαδίου, στο Δήμο Βισαλτίας Σερρών, όπως προκύπτει από αστυνομικές πηγές.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, την ίδια ώρα, άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 24χρονης συζύγου του, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στην ίδια περιοχή.

Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν, το μεσημέρι, από τον 22χρονο αδελφό της γυναίκας που συνόδευε το ανδρόγυνο και κάλεσε στον τριψήφιο αριθμό έκτακτης ανάγκης 112, μέσω του οποίου ενημερώθηκε η Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών για την εξαφάνισή τους. Γύρω στις 4 το απόγευμα, και κατόπιν αναζητήσεων, πυροσβέστες εντόπισαν νεκρό τον άνδρα.

Οι τρεις μετανάστες, σύμφωνα με εκδοχή που εξετάζουν οι Αρχές, επιχείρησαν να διασχίσουν πεζοί ορεινό πέρασμα της περιοχής με προορισμό τα βόρεια σύνορα της χώρας έτσι ώστε να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την Κεντρική Ευρώπη. Λόγω και των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή δεν υπολόγισαν σωστά τη στάθμη του νερού και στην προσπάθεια να διασχίσουν το ρέμα το ανδρόγυνο παρασύρθηκε από τα νερά.

Οι έρευνες για την αγνοούμενη σταμάτησαν λόγω σκότους και αναμένεται να συνεχιστούν αύριο με το πρώτο φως της ημέρας.

Πηγή φωτογραφίας: Infonews24.gr