Skip to main content

Σέρρες: Πράσινο φως για αναβαθμίσεις σχολικών μονάδων του δήμου Σιντικής

Ο δήμαρχος Σιντικής υπέγραψαν τη σύμβαση αναβάθμισης των σχολικών μονάδων με τον προϋπολογισμό του έργου να ανέρχεται στις 130.000 ευρώ.

Δόθηκε το πράσινο φως για την υλοποίηση εργασιών αναβάθμισης στο 4ο Νηπιαγωγείο Σιδηροκάστρου και στο 1ο Δημοτικού Σχολείου Σιδηροκάστρου.

Το πρωί της Δευτέρας ο δήμαρχος Σιντικής κ.Φώτης Δομουχτσίδης και η ανάδοχος του έργου υπέγραψαν τη σχετική σύμβαση με τον προϋπολογισμό του έργου να ανέρχεται στις 130.000 ευρώ, πλέον του ΦΠΑ.

Οι εργασίες που θα υλοποιηθούν είναι:

- 4ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ

- 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΩΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης του έργου, ο δήμαρχος Σιντικής κ. Φώτης Δομουχτσίδης δήλωσε τα εξής:

«Είμαι χαρούμενος που σήμερα με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης βελτιώνονται ακόμη παραπάνω δύο σχολικές μονάδες στον Δήμο Σιντικής. Ως Δημοτική αρχή και Φώτης Δομουχτσίδης, αποτελεί προτεραιότητά μας η αναβάθμιση όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου και προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε. Προχωράμε!», συμπληρώνοντας ότι: «Ζήτησα από τις δύο Σχολικές Επιτροπές να καταγράψουν και να ιεραρχήσουν όλες τις ανάγκες, ώστε να δρομολογηθούν οι απαιτούμενες μικρές ή μεγάλες παρεμβάσεις, κάτι που διαρκώς υλοποιείται».

Καταληκτικά ο κ. Δομουχτσίδης τόνισε ότι «θέλω οι δημότες να είναι σίγουροι πως θα γίνει ότι κριθεί αναγκαίο, ώστε να προσφέρουμε στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς μας, τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τη διεξαγωγή των μαθημάτων και γενικά των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων».