Skip to main content

Σέρρες: Κλειστή γέφυρα λόγω υψηλής επικινδυνότητας

Άκρως επικίνδυνη χαρακτηρίζει ο δήμος Βισαλτίας την κατάσταση της γέφυρας Καστανοχωρίου – Αγ. Δημητρίου, στις Σέρρες, μετά την πρόσφατη νεροποντή

Κλειστή λόγω υψηλής επικινδυνότητας παραμένει η γέφυρα Καστανοχωρίου – Αγ. Δημητρίου στις Σέρρες, μετά την εκ νέου καταστροφή που υπέστη από την έντονη βροχόπτωση της 26ης Νοεμβρίου, ανακοίνωσε ο δήμος Βισαλτίας.

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, από τη συγκεκριμένη γέφυρα απαγορεύεται η κυκλοφορία εδώ και έναν χρόνο περίπου λόγω των περσινών φυσικών καταστροφών. «Μετά όμως και την τελευταία έντονη βροχόπτωση και τον επιτόπιο έλεγχο που διενήργησε η αρμόδια τεχνική υπηρεσία του Δήμου Βισαλτίας κατέληξαν στο ότι η κατάσταση της γέφυρας χαρακτηρίζεται πλέον άκρως επικίνδυνη!», αναφέρεται.

Για τον λόγο αυτό, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, ζητείται από τους κατοίκους της περιοχής αλλά και τους ταξιδιώτες να μη διέρχονται από το συγκεκριμένο σημείο.

Ο δήμος υπενθυμίζει «για ακόμη μία φορά» πως η κυκλοφορία γίνεται με ασφάλεια μόνο από τον δρόμο της Δάφνης και ζητεί την κατανόηση όλων καθώς και τη συμμόρφωση προς την υπόδειξη για τη διευθέτηση της κυκλοφορίας.