Skip to main content

Σέρρες: Πυροβόλησαν συνεργείο που πήγε να ελέγξει ρευματοκλοπή

Ένας εκ των ιδιοκτητών φέρεται να πυροβόλησε με όπλο τύπου φλόμπερ, πιθανότατα για εκφοβισμό, χωρίς όμως να τραυματιστεί κάνεις.

Με άγριες διαθέσεις υποδέχθηκαν κλιμάκιο υπαλλήλων του ΔΕΔΔΗΕ και αστυνομικών ζευγάρι σε περιοχή των Σερρών, όπου πήγε να γίνει έλεγχος για ρευματοκλοπή.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν μιλώντας τηλεφωνικά στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Δίκτυο Τηλεόραση ο Διευθυντής της ΔΕΔΔΗΕ Σερρών Δημήτρης Πολυμέρης και ο Πρόεδρος ΕΤΕ Σερρών Νίκος Ασλανίδης, συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ Σερρών παρουσία αστυνομικών πήγε να ελέγξει για ρευματοκλοπή σε μια ιδιοκτησία. Τότε ήταν, όταν σύμφωνα με τους δύο άντρες, μία 56χρονη φέρεται να πυροβόλησε με όπλο τύπου φλόμπερ, πιθανότατα για εκφοβισμό, χωρίς όμως να τραυματιστεί κανείς.

Του συμβάντος επιλήφθησαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι συνέλαβαν το ζευγάρι. Πάντως, ο Πρόεδρος ΕΤΕ Σερρών κ.Ασλανίδης τονίζει ότι τα περιστατικά επιθέσεων προς συνεργεία της ΔΕΗ το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί κατά πολύ και ζητά την κάλυψη τόσο της πολιτείας όσο και της επιχείρησης.