Skip to main content

Σέρρες: Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος του ζευγαριού στα λουτρά Σιδηροκάστρου

Αιτία θανάτου του ζευγαριού είναι ο πνιγμός - Αναμένονται οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις που θα ρίξουν περαιτέρω φως στην υπόθεση

Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος του ηλικιωμένου ζευγαριού μέσα στο ιδιωτικό τζακουζι στα Λουτρά Σιδηροκάστρου στις Σέρρες.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση η οποία διενεργήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, παρουσία και τεχνικού συμβούλου της επιχείρησης των Λουτρών, η αιτία θανάτου του ζευγαριού, που επήλθε με διαφορά λίγων λεπτών ανάμεσά τους, είναι ο πνιγμός. Μάλιστα, ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί ποιος από τους δύο πέθανε πρώτος.

Ιατροδικαστικές πηγές αναφέρουν στη Voria.gr πως αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας αλλά και εισπνοής μονοδειξίου του άνθρακα.

Αναμένονται οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις που θα ρίξουν περαιτέρω φως στην υπόθεση του  θανάτου ζευγαριού, του 72χρονου και της 70χρονης, καθώς θα διαπιστωθεί αν υπήρχε κάποιος εξωγενής παράγοντας που να οδήγησε σε δύσπνοια με αποτέλεσμα τον θάνατο.

Επιπλέον, μετά από διενέργεια πραγματογνωμοσύνης, δεν υπήρχε διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος στη μονάδα.

Ο δήμαρχος του δήμου Σιντικής, όπου υπάγονται τα Λουτρά, Φώτης Δομουχτσίδης είπε χθες στη Voria.gr, ότι για τον θάνατο των δύο ανθρώπων δεν φταίνε τα Λουτρά. Τονίζει ότι τα Λουτρά μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο πήραν το αστέρι του ΕΟΤ, μετά από όλους τους προβλεπόμενους ελέγχους. Ο ίδιος αναφέρει ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ευθύνεται το νερό καθώς η παροχή είναι ενιαία και την ίδια ώρα στα Λουτρά βρίσκονταν και άλλοι χρήστες.