Skip to main content

Σέρρες: Σεμινάριο κυκλικής οικονομίας για επιχειρήσεις από τον ΣΒΕ

Μεταξύ των θεμάτων που θα παρουσιαστούν είναι η εφαρμογή της μεθοδολογίας Eco – Canvas για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας ΜμΕ.

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) προσκαλεί επιχειρήσεις, πολίτες, φορείς του δημοσίου τομέα, ερευνητικά/ακαδημαϊκά κέντρα, σε ενημερωτική ημερίδα – σεμινάριο που αφορά στην εφαρμογή των αρχών της Κυκλικής Οικονομίας στις επιχειρήσεις της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η ημερίδα – σεμινάριο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 με 21:00, στις Σέρρες, στο Επιμελητήριο Σερρών, (Δ/νση: Περιστέρη Κωστοπούλου 2), (Αίθ. Γεώργιος Χρηστίδης).

Τα θέματα που θα παρουσιασθούν και θα συζητηθούν  είναι: η εφαρμογή της μεθοδολογίας Eco – Canvas για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η ακαδημαϊκή προσέγγιση για την προώθηση των αρχών της Κυκλικής Οικονομίας και πως αυτή συνδυάζεται με την πράσινη επιχειρηματικότητα, οι πολιτικές ενθάρρυνσης εισαγωγής των αρχών της Κυκλικής Οικονομίας στις επιχειρήσεις της Κεντρικής Μακεδονίας, και τέλος η παρουσίαση καλών πρακτικών Κυκλικής Οικονομίας.

Η ημερίδα – σεμινάριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου «EMBRACE» το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους, στο πλαίσιο του προγράμματος Interreg MED 2014 – 2020, και αφορά σε δράσεις διάδοσης της εφαρμογής της «Κυκλικής Οικονομίας» σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για την ημερίδα - σεμινάριο, τους ομιλητές αλλά και την δήλωση συμμετοχής σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Σοφία Πελαγίδου, Τηλ. 2310 539817, εσωτ.205, email: meletes@sbe.org.gr.