Skip to main content

Σέρρες: Τον δήμαρχο Βισαλτίας επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς συζήτησε με τον δήμαρχο Βισαλτίας για ζητήματα που άπτονται των ενδιαφερόντων των εκπροσώπων της εστίασης

Τον δήμαρχο Βισαλτίας, Αθανάσιο Μασλαρινό επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 17 Μαΐου ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς στο πλαίσιο περιοδείας του στην περιφερειακή ενότητα Σερρών.  

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ συζήτησε με τον δήμαρχο για ζητήματα που άπτονται των ενδιαφερόντων των εκπροσώπων της εστίασης και του τρόπου διαχείρισής τους από την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Μεταξύ άλλων ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην επαναλειτουργία της ΟΕΒΕΣ Βισαλτίας.

Τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΒΕ συνόδευαν ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Σερρών, Σωτήρης Κοτσαμπάς, ο πρόεδρος της Ένωσης Καταστημάτων Αναψυχής & Εστίασης Ν. Σερρών, Μπάμπης Τσιλιακούδης και τον Β' Αντιπρόεδρος, Γιάννης Κουβαλάκης και επαγγελματίες στον χώρο της Εστίασης που δραστηριοποιούνται στη Νιγρίτα.

Οι δύο άντρες αντάλλαξαν δώρα, με τον κ. Καββαθά να χαρίζει το έμβλημα της Γενικής Συνομοσπονδίας και τον κ. Μασλαρινό το λεύκωμα του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νιγρίτας, «Ναός περίβλεπτος», που εκδόθηκε με την στήριξη του δήμου Βισαλτίας.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ δήλωσε: «Επισκεφθήκαμε σήμερα έναν δραστήριο δήμαρχο. Όπως με ενημέρωσαν οι επαγγελματίες της περιοχής βρίσκεται κοντά τους και τους στήριζει. Μάλιστα θα ξεκινήσουμε και μια συνεργασία με τον δήμο και την ΓΣΕΒΕΕ σε επίπεδο δράσεων και ενημερωτικών εκδηλώσεων».

Ο δήμαρχος Βισαλτίας από την πλευρά του δήλωσε: «Είναι τιμή μας να υποδεχόμαστε σήμερα τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ. Καββαθά. Οι επαγγελματίες αποτελούν μια ζωντανή ομάδα στην κοινωνία και στον δήμο μας. Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι έχουμε πολλούς νέους επαγγελματίες στην περιοχή μας και η συνεργασία μας είναι άριστη. Η Ομοσπονδία Βισαλτίας έχει δυστυχώς αδρανήσει και όπως συζητήσαμε θα βοηθήσουμε και εμείς στο να λειτουργήσει και πάλι και να υπάρχει εκπροσώπηση της περιοχής μας στα ανώτερα όργανα των επαγγελματιών».